National

Numele lui Ion Iliescu apare in dosarul profesorului universitar care si-a ucis iubita

Publicat: 12 mart. 2016
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Numele lui Ion Iliescu apare in dosarul profesorului universitar care si-a ucis iubita
1

Desi era principalul suspect in cazul mortii violente a profesoarei de chineza Mihaela Fulga, profesorul universitar Dan Pacurariu a scapat, totusi, de arestul preventiv.

La scurt timp dupa ce au demarat cercetarile in cazul mortii Mihaelei Fulga, politistii au stabilit ca suspectul principal este Dan Pacurariu. Concluzia a venit logic, dupa ce acesta a facut, inca de la inceput, o serie de greseli care au atras atentia asupra lui. Surse judiciare au declarat, pentru Spynews.ro ca unul dintre oamenii care ar fi intervenit pentru suspectul de crima a fost chiar tatal acestuia, profesorul Dimitrie Pacurariu, decedat in 2002. Fost istoric si critic literar, acesta ar fi vehiculat atunci mai multe nume din sfera politica, intre care si pe cel al fostului presedinte Ion Iliescu, pe care l-a prezentat drept unul dintre prietenii sai apropiati.

Drept urmare, in cazul fiului sau, Dan Pacurariu, s-a recurs atunci doar la o audiere sumara, la care ar fi participat inclusiv mama lui. In acest mod, anchetatorii ar fi ratat momentul oportun in care Pacurariu ar fi putut sa fie pus in fata probelor si convins sa recunoasca. Acesta este banuit ca, in 1998, ar fi omorat-o, cu un ciocan pentru snitele pe fosta lui iubita, Mihaela Fulga, care ii fusese studenta. Acesta ar fi facut o obsesie pentru tanara profesoara si nu s-a putut impaca cu gandul despartirii.

Adauga un comentariu