Actualitate

Nuți, bona familiei Prodan – Reghecampf, nelipsită de la petrecerea lui Bebeto. Cum arată acum

Publicat: 01 sept. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Nuți bona familiei Prodan - Reghecampf nelipsită de la petrecerea lui Bebeto. Cum arată acum
Elena Fulgeanu, sau bona Nuți, așa cum o știe toată lumea, încă face parte din familia Anamariei Prodan

Toată lumea a auzit de Nuți, bona celebră a familiei Prodan – Reghecampf, cea care le-a îngrijit pe fetele Anamariei dar și pe băiatul mijlociu al antrenorului. Aceasta este de foarte mulți ani alături de Anamaria Prodan, iar la un moment dat a apărut și în reality-show-ul impresarei. Astfel, pe 31 august, ea a fost nelipsită de la petrecerea ocazionată de ziua lui Laurențiu Junior.

Laurențiu Junior Reghecampf a împlinit 14 ani în ultima zi a lunii august. Cu această ocazie, băiatul Anamariei Prodan și al lui Laurențiu Reghecampf și-a serbat ziua de naștere alături de prietenii lui cei mai buni. Bebeto, așa cum este alintat juniorul, a avut parte de o plăcută surpriză făcută de cei dragi, iar de la petrecere a fost nelipsită bona Nuți.

Nuți, bona familiei Prodan – Reghecampf, la petrecerea lui Bebeto

O mai ții minte pe Nuți, bona lui Laurențiu Junior Reghecampf? Anii au trecut, iar oamenii care urmăreau reality-show-ul familiei Prodan – Reghecampf pe micile ecrane, în urmă cu câțiva ani, nu mai credeau că bona face parte din familie. Ei bine, se pare că Nuți este în continuare bona lui Bebeto.

Pe numele real Elena Fulgeanu, Nuți este iubită de toți membrii familiei, aceasta rămânând în continuare alături de ei. Bona lui Bebeto a mers cu el peste tot, chiar și în Dubai, acolo unde a locuit o bună perioadă de timp. Și, cu toate că între timp ea și-a găsit jumătatea, bona Nuți nu s-a despărțit nicio clipă de familia impresarei.

Iar acum, aceasta a fost nelipsită de la petrecerea de ziua de naștere a lui Laurențiu Jr. În ziua în care băiatul Anamariei Prodan a împlinit 14 ani, acesta a petrecut alături de cei mai buni prieteni, dar și de persoane dragi din familie. Și bineînțeles, mama lui i-a fost alături ca-ntotdeauna.

De altfel, Anamaria Prodan a fost cea care a și postat un video de la petrecere, în care se poate observa că este prezentă și bona Nuți. Deși au trecut mulți ani de când aceasta nu a mai apărut în lumina reflectoarelor, după cum se poate vedea ea a rămas neschimbată.

 

Laurențiu Reghecampf, mesaj către fiului său Bebeto

Deși dragostea nu îi mai leagă pe părinții lui, Bebeto va rămâne întotdeauna fiul Anamariei Prodan și al lui Laurențiu Reghecampf. Antrenorul de fotbal a publicat pe Instagram un mesaj și mai multe fotografii cu fiul lui, care tocmai a împlinit 14 ani.

„La mulți ani Bebele meu – te iubește tata mult ❤️”, a scris antrenorul de fotbal.

În fotografii, Laurențiu Reghecampf Junior apare în mai multe ipostaze, la vârste diferite. Era zâmbitor, asemenea tatălui, de la care se observă clar că a moștenit câteva trăsături fizice. Mai multe persoane au transmis și ele urări:

„Să fie sănătos și să vă aducă numai bucurii!🙏🍀”, „Îti doresc pace si liniste! Meriti”, a scris altcineva.
Și mama, Anamaria Prodan, i-a lăsat, de asemenea, un mesaj. „Ești totul pentru mine”, a spus ea.

Adauga un comentariu