Eveniment-Social

Nutriția plantelor și agricultura modernă, teme de workshop pentru studenții USV Iași 

Publicat: 19 apr. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Nutriția plantelor și agricultura modernă teme de workshop pentru studenții USV Iași 
Facultatea de Agricultură, din cadrul Universității de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” din Iași (USV Iași), va organiza pentru studenți, cadre didactice, masteranzi și doctoranzi un workshop

Facultatea de Agricultură, din cadrul Universității de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” din Iași (USV Iași), va organiza pentru studenți, cadre didactice, masteranzi și doctoranzi un workshop cu reprezentanți ai unei firme care, de peste 60 de ani, cercetează modalităţile de inovare şi de furnizare a soluţiilor agronomice şi zootehnice care optimizează performanţa agricolă, protejând mediul înconjurător. Astfel, miercuri, 20.04.2022 va avea loc workshopul Nutriția plantelor în agricultura modernă – Soluții Timac Agro România, eveniment programat a avea loc de la ora 12:00, în Amfiteatrul A5, din clădirea principală a Facultății de Agricultură, din cadrul USV Iași.

Workshopul este organizat cu scopul de a completa pregătirea studenților prin informații provenind direct de la firme din mediul economic. Ideea principală pe care o urmărim este aceea a conectivității studenților cu firme importante din domeniu, pentru ca tinerii să își facă o imagine de ansamblu asupra noilor produse active folosite pentru nutriția plantelor, exigențele și limitările în domeniul utilizării produselor fitosanitare, echipamente de ultimă generație folosite în protecția și nutriția plantelor. Studenții participanți vor avea posibilitatea să adreseze întrebări pentru a dezvolta subiecte de interes cu reprezentanții Timac Agro România”, a declarat conf. univ. dr. Lucian Răus, coordonatorul evenimentului și directorul Stațiunii Didactice a USV Iași.

 

Adauga un comentariu