Cancan ultimă oră

O actriță rupe tăcerea: „Am fost violată extrem de violent, la 18 ani!“

Publicat: 10 nov. 2019

Regizorul Roman Polanski a fost acuzat de actrița Valentine Monnier că a violat-o ”extrem de violent”, în 1975. Atunci ea nu avea decât 18 ani, potrivit unui interviu acordat de artistă publicației Le Parisien.

Regizorul în vârstă de 86 de ani este acuzat că a violat-o pe tânără în timp ce se aflau la o cabană de schi în Elveția, la Gstaad.

Monnier, acum în vârstă de 62 de ani, a afirmat că nu avea nicio legătură cu regizorul, nici personală, nici profesională și că abia îl cunoștea. Actrița a afirmat că violul a fost ”extrem de violent”.

“M-a lovit cu pumnii până când am cedat și m-a violat, făcându-mi tot felul de alte lucruri”, a mărturisit Monnier.

Avocatul lui Polanski, Hervé Temime, a transmis o declarație către Le Parisien din partea regizorului care neagă cu fermitate toate acuzațiile de viol. Acesta arată că faptele reproșate “care datează de acum 45 de ani nu au fost niciodată reclamate autorităților”.

Valentine Monnier a apărut pe coperta revistei Cosmopolitan în 1977. Monnier a afirmat că a făcut dezvăluirile pe fondul lansării celui mai recent film regizat de Polanski, ”J’Accuse”.loading...

Adauga un comentariu