International

O adolescentă de 13 ani și-a ucis tatăl din gelozie, după ce s-a îndrăgostit de mama sa vitregă de 20 de ani

Publicat: 04 dec. 2020
Bărbat ucis de propria fiică

Adolescenta din Brazilia este acuzată că și-a înjunghiat tatăl în vârstă de 33 de ani duminică după ce a descoperit că era îndrăgostită de soția sa.. O tânără de 13 ani l-a înjunghiat pe tatăl său după ce s-a îndrăgostit de mama sa vitregă și a vrut să aibă o relație cu ea, spune poliția.

Adolescenta se presupune că l-a înjunghiat duminică seara pe Alex Ferreira, în vârstă de 33 de ani, în piept cu un cuțit de uz casnic, după ce a descoperit amploarea iubirii ei vis a vis de soția sa. Înainte de a comite crima, eleva care locuia cu bunica ei, ar fi băut mai multe cutii de bere pentru a-și ‘face curaj’ să comită barbaria, spun autoritățile din Brazilia.

Și-a ucis tatăl din gelozie

Se pare că cei doi s-au certat cu o noapte înainte de atacul mortal, după ce victima a găsit mesaje text și o scrisoare scrisă de fiica sa către mama vitregă de 20 de ani. Scrisoarea mărturisea o dragoste platonică pentru femeie și o implora să se despartă de tatăl ei pentru a putea trăi împreună.

Poliția a publicat o fotografie cu Alex și a spus că acesta ar fi certat-o ​​pe fiica sa, sfătuindu-o că „pasiunea” ei este greșită. Rudele au susținut că adolescenta s-a supărat după ce a fost înșelată și se pare că ar fi avut o ranchiună împotriva tatălui ei.

După ce a consumat alcoolul, se crede că a mers la casa tatălui ei, la o stradă distanță de locul în care locuia în Jataí, statul Goáis, și a lovit ușa trezindu-i. Purtătorul de cuvânt al poliției, Antonisio Nunes, a declarat pentru știrile TV Balanço Geral că mama vitregă a deschis ușa.

„Ne-a spus că fiica ei vitregă părea remușcată după ce s-a certat cu tatăl ei și a susținut că a venit să facă pace cu el”, a spus el.

„I-a spus fetei că tatăl ei dormea ​​în dormitorul lor, dar probabil că ar fi fericit să se ridice pentru a se putea împăca.”

L-a înjunghiat cu un cuțit de bucătărie

Se spune că fata a ascuns cuțitul în haine înainte de a intra în locuință și l-a scos când a intrat în dormitor.

Ofițerul Nunes a spus: „Soția victimei ne-a spus că soțul ei era pe punctul de a se ridica când fata s-a aruncat asupra tatălui ei și i-a înfipt cuțitul în piept”.

Arma folosită a fost găsită în casă acoperită cu sânge. Alex a fost dus de urgență la spitalul Dr. Serafim de Carvalho, unde a fost declarat mort la scurt timp.

Fiica sa fugise deja de la fața locului, dar a fost găsită la doar câțiva metri distanță, „stând liniștită” pe trotuarul din fața casei bunicului ei.

Când a fost interogată, ea ar fi mărturisit crima, recunoscând că s-a „îndrăgostit” de mama vitregă și că a fost geloasă pe relația ei cu tatăl ei.

Ea a susținut că a „pierdut-o” după ce s-a certat cu tatăl ei, care „a amenințat-o că o va împiedica să îi viziteze” dacă va continua cu pasiunea ei.

Declarația unei rude

O rudă care a dorit să rămână anonimă, a susținut că „dragostea” fetei are loc de câteva luni înainte de evenimentul tragic și a fost un secret în rândul membrilor familiei.

El a spus: „Mama vitregă ne-a spus că era conștientă de obsesia fiicei sale vitrege care nu o încurajase niciodată.

„Ea i-a arătat clar (fiicei sale vitrege) că îl iubește pe tatăl ei și că vrea doar să fie o mamă bună pentru copilul său”.

El a spus că familia este devastată de actul violent și se luptă să se împace cu pierderea fără sens.

„Toată lumea credea că va fi o etapă trecătoare din care va ieși din ea”, a declarat el.

Adolescenta a fost arestată și reținută inițial la secția de poliție locală înainte de a fi transferată la un centru de detenție pentru minori.

Ea se confruntă cu acuzații de crimă și încă nu a fost angajat un avocat care să-i reprezinte cazul.

Conform legislației braziliene, la vârsta ei ar putea purta o pedeapsă de maximum trei ani de închisoare cu măsuri socio-educative pentru a o readuce în comunitate.

Comentarii
Adauga un comentariu