International

O asistentă care îngrijea bolnavii de coronavirus s-a sinucis!

Publicat: 20 mart. 2020

O asistentă de numai 49 de ani din Jesolo, Veneția, care se ocupa de cazurile bolnavilor de coronavirus și-a pus capăt zilelor în mod inexplicabil. Sfâșietor este faptul că medicii spitalului în care aceasta activa susțin că era o persoană dedicată muncii și chiar de neînlocuit.

Din Italia vin, în fiecare zi, informații de-a dreptul șocante! O asistentă din Jesolo, Veneția și-a pus capăt zilelor la vârsta de 49 de ani. Femeia se afla de mai multe zile în spitalul în care a îngrijit, până în ultimul moment, bolnavii de coronavirus.

Potrivit informațiilor oferite de La Repubblica, asistenta medicală care s-a sinucis lucra în secția de terapie intensivă a spitalului Jesolo, care, de curând, a fost transformat în spital pentru bolnavii testați pozitiv cu coronavirus.

În ultimele două zile, asistenta medicală a stat acasă, susținând că avea stări febrile și se simțea rău, motiv pentru care și-a făcut testul pentru coronavirus. Cu toate acestea, asistenta nu a aștepta rezultatul testului și și-a pus capăt zilelor, aruncându-se în râul Piave.

Despre ea, directorul spitalului susține că aceasta este de neînlocuit. „A fost o persoană dedicată muncii, o resursă de neînlocuit pentru colegi și pentru această companie de sănătate” a spus acesta, pentru publicația citată.

Până în acest moment, numărul total al deceselor din Italia a ajuns la 3.405, depășind bilanțul anunțat de autoritățile din China, de 3.245.

Adauga un comentariu