National

O bătrână din Suceava a încercat să obțină pensionarea cu o adeverință falsă. Cu ce pedeapsă se poate alege femeia

Publicat: 18 mai 2024
_____ Vizualizări 2 Comentarii
O bătrână din Suceava a încercat să obțină pensionarea cu o adeverință falsă. Cu ce pedeapsă se poate alege femeia
Femeia a ajuns la judecătorie unde a fost condamnată la 10 luni de închisoare cu suspendare pentru tentativă la înșelăciune și uz de fals

Caz revoltător la Suceava. O femeie care nu a lucrat niciodată a încercat să obțină pensionarea pentru limita de vârstă cu o adeverință falsă, din care reieșea că a lucrat 3 ani ca muncitor necalificat.

O femeie a folosit o adeverință falsă pentru a ieși la pensie

Totul a ieșit la iveală după ce, în urma verificărilor, funcționarii casei de pensii au descoperit tentativa de fraudă asupra sistemului, motiv pentru care au alertat autoritățile.

Femeia a ajuns la judecătorie unde a fost condamnată la 10 luni de închisoare cu suspendare pentru tentativă la înșelăciune și uz de fals.

Femeia în vârstă de 64 de ani a absolvit zece clase și a fost casnică toată viață, potrivit verificărilor. Suceveanca și-a recunoscut fapta și a fost obligată și să presteze muncă în folosul comunității pentru o perioadă de 60 de zile.

Comentarii
  • Asta în timp ce plagiatorii și unii cu diplome și facultăți luate pe naspa sunt în continuare senatori , deputați, președinți, miniștri , generali ………..

  • I.D.I.O.T.I.L.O.R…la 64 de ani nu esti batran!!!! La 80-90 cum te numesti?.. P.r.o.s.t. poti fi la orice varsta!!!!

Adauga un comentariu