National

O familie din Huşi nu şi-a putut înmormânta ruda pentru nu era finalizată groapă

Publicat: 12 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
O familie din Huşi nu şi-a putut înmormânta ruda pentru nu era finalizată groapă
O femeie în vârstă de 44 d eani, a decedat după e a suferit un accident vascular cerebral

Întâmplare fără precedent marţi, 11 ianuarie 2022, produsă la cimitirul Sf. Toma din Huşi, judeţul Vaslui. Incidentul a făcut înconjurul comunităţii vasluiene şi localnicii susţin că o asemenea situaţie nu a mai fost întâlnită în ultimii 20 de ani.

O familie îndoliată nu şi-a putut înmormânta rudă pentru ca groapa nu era finalizata şi au trebuit să aştepte 2 ore. O femeie în vârstă de 44 d eani, a decedat după e a suferit un accident vascular cerebral. Soţul şi fiul vitreg al acesteia nu au putut să o conducă pe ultimul drum până când groparul nu a reuşit să sape întreaga groapă, potrivit bzv.ro.

Un bărbat care a fost declarat decedat și înmormântat a apărut în fața porții cu o zi înainte de pomana de 40 de zile

O altă întâmplare bizară este cea a unui bărbat care a fost îngropat deși era în viață. A ajuns vedeta satului, iar localnicii au început să-l arate cu degetul mirându-se de cele întâmplate. În tot acest timp, mama bărbatului poreclit „mortul viu” a ajuns în pragul disperării și este plină de datorii, asta după ce a îngropat un cadavru necunoscut

Gabriel Constantin Luca, bărbatul în vârstă de 51 de ani, din Costuleni, cunoscut mai nou drept „mortul viu”, trăiește o adevărată dramă. Bărbatul este declarat mort de pe data de 6 noiembrie, însă este mai viu ca niciodată. Ceea ce s-a întâmplat în cazul de față este greu de descris în cuvinte. Gabriel a plecat de acasă cu aproape două luni înainte de a fi declarat mort și a lucrat la o fermă. Pentru că nu a spus nimănui că pleacă la muncă, familia l-a dat dispărut. Pe fir au intrat oamenii legii și a fost deschisă o anchetă. După săptămâni întregi de verificări efectuate de polițiști, undeva în zona localității Grozești a fost găsit un cadavru. Polițiștii au ridicat cadavrul, l-au dus la Institutul de Medicină Legală (IML) Iași pentru necropsie și au făcut demersuri pentru a-l identifica.

 

Adauga un comentariu