National

O femeie a ajuns la spital după ce a fost atacată pe stradă de un necunoscut – VIDEO

Publicat: 23 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
O femeie a ajuns la spital după ce a fost atacată pe stradă de un necunoscut - VIDEO

Tânărul în vârstă de 25 de ani, care a atacat o femeie, miercuri, 22 mai, pe strada Ştefan cel Mare din Capitală, i-a provocat acesteia o fractură de peroneu.

Primele date din ancheta procurorilor arată că agresorul, pe numele căruia a fost emis mandat de arestare preventivă, nu avea nicio legătură cu victima.

Atac brutal asupra unei femei din Bucureşti

Ancheta procurorilor Parchetului de pe lângă judecătoria Sectorului 2 arată că bărbatul care a agresat o femeie pe strada Ştefan cel Mare din Capitală nu o cunoştea pe femeie şi nu avusese niciun conflict cu aceasta.

„La data de 11.05.2024, în jurul orei 20:55, în timp ce se afla în dreptul imobilului cu nr. 77, situat la adresa din Bucureşti, şos. Ştefan cel Mare, nr. 234, Sector 2, inculpatul a observat-o pe persoana vătămată trecând pe trotuar şi fără a o cunoaşte sau a avea vreo discuţie cu aceasta, s-a îndreptat în viteză către aceasta şi a lovit-o puternic cu piciorul în zona inferioară a piciorului drept, determinând căderea persoanei vătămate la nivelul solului şi provocarea de leziuni traumatice (fractură de peroneu), evaluate preliminar la 30-35 (treizeci-treizeci şi cinci) de zile de îngrijiri medicale”, informează, joi, Parchetul.

Agresorul este arestat preventiv pentru 30 de zile în dosarul in care este inculpat pentru lovire sau alte violenţe.

Tânărul a fost reţinut de poliiştii din Bucureşti, după ce a agresat o femeie pe o stradă din Sectorul 2. A atacat-o din senin, lovind-o peste picioare, ceea ce a făcut ca victima să se dezechilibreze şi să cadă. Femeia a ajuns la spital, Poliţia fiind sesizată de către unitatea medicală.

Adauga un comentariu