National

O femeie a încercat să împingă mai multe persoane pe linia de la Metrou din București

Publicat: 19 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
O femeie a încercat să împingă mai multe persoane pe linia de la Metrou din București
O femeie a încercat să împingă mai multe persoane care se aflau într-o stație de metrou București

O femeie care a încercat să împingă mai multe persoane pe linia de la Metrou din București a fost ridicată de poliţiştii români și dusă la Spitalul de Psihiatrie. Femeia a încercat să facă acest lucru în stația Lujerului.

Martorii povestesc faptul că femeia mergea și vorbea haotic și că încerca să îi împingă pe oamenii aflaţi în staţie. Femeia s-ar fi folosit de o cruce mare de lemn.

O femeie a încercat să împingă mai multe persoane pe linia de la Metrou din București

Așadar, conform martorilor care s-au mobilizat în număr uriaș pe rețelele de socializare, femeia se mișca haotic şi era incoerentă în vorbire. Aceasta a încercat să împingă mai multe persoane pe linia de la Metrou din București. Potrivit realitatea.net, iniţial femeia s-a dus la un bărbat și apoi s-a îndreptat către o tânără. Din fericire pentru pagazeri, metroul se afla în staţie iar oamenii nu au ajuns pe șine.

Martorii mai povestesc faptul că femeia se folosea de o cruce mare de lemn pentru a-i împinge pe călători. În cele din urmă, femeia a fost prinsă de oamenii legii şi a fost transportată la Spitalul de Psihiatrie Obregia pentru a efectua mai multe testări psihiatrice.

Cazul amintește de femeia ucisă după ce a fost împinsă pe linia de metrou

Cazul menţionat mai sus aminteşte de cea mai mare tragedie care s-a produs în ultimii ani la Metroul din București. Vă aducem aminte că în urmă cu 4 ani, o femeia a fost omorâtă după ce a fost împinsă pe linia de metrou. Tânăra avea 25 de ani și a fost aruncată în fața metroului în stația Dristor.

Victima se numea Alina C., avea 25 de ani, şi era originară din Craiova. Ea a fost împinsă în fata trenului în staţia de metrou Dristor 1 şi nu a avut nicio şansă de supravieţuire. Era însărcinată în câteva luni. Martorii au povestit la acea vreme ca o femeie ar fi împins-o pe fată, fără să existe însă înainte o discuţie sau vreun conflict între cele două. În spațiul public au apărut imagini, la acea vreme, cu momentul în care tânăra este împinsă în fața trenului.

Judecata soților Ceaușescu

Adauga un comentariu