National

O femeie de 81 de ani din Gorj a dispărut! Bătrâna este căutată de polițiști și salvamontiști cu ajutorul dronelor

Publicat: 03 mart. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
O femeie de 81 de ani din Gorj a dispărut Bătrâna este căutată de polițiști și salvamontiști cu ajutorul dronelor
Mai exact, poliţiştii şi salvamontiştii din judeţul Gorj care se ocupă de caz, caută cu disperare o femeie, în vârstă de 81 de ani, dispărută de la domiciliu, în zona de sud a judeţului

Ai văzut-o din întâmplare pe femeia din imagine? Dacă da, sună de urgență la 112! Mirescu Elena, în vârstă de 81 de ani, din sat Ciorari, comuna Stoina, a plecat în mod voluntar de la domiciliu şi până în prezent nu au mai revenit. Autoritățile o caută cu disperare.

Autoritățile au intrat în căutări intense, după ce o femeie din satul Ciorari, comuna Stoina, a plecat în mod voluntar de la domiciliu şi până în prezent nu au mai revenit.

O bătrână de 81 de ani, căutată de salvamontişti cu drone şi cu un câine

Mai exact, poliţiştii şi salvamontiştii din judeţul Gorj care se ocupă de caz, caută cu disperare o femeie, în vârstă de 81 de ani, dispărută de la domiciliu, în zona de sud a judeţului.

În urma apelului de urgență, autoritățile s-au mobilizat și au intervenit cu mai multe echipaje, dar şi cu drone şi cu un câine specializat în căutarea în natură.

”Acţiune în derulare a salvamontiştilor din cadrul serviciului Salvamont al Consiliului Judeţean Gorj pentru căutarea unei persoane anunţată ca dispărută de la domiciliu. Acţiunea se desfăşoară în zona de deal din sudul judeţului Gorj, iar salvamontiştii gorjeni intervin ca resursă de sprijin la solicitarea Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj.”, anunţă, sâmbătă, Salvamont Gorj.

IPJ Gorj a anunţat dispariţia femeii, de 81 de ani

De asemenea, potrivit Salvamont Gorj, s-a semnalat faptul că salvamontiştii intervin cu drone de căutare cu termoviziune, cu drone cu analiză a imaginilor cu inteligenţă artificială, un câine de căutare în mediu natural şi o ambulanţă Salvamont cu capacitate de intervenţie în teren dificil.

„La data de 1 martie a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la data de 1 martie, Mirescu Elena, în vârstă de 81 de ani, din sat Ciorari, comuna Stoina, a plecat în mod voluntar de la domiciliu şi până în prezent nu au mai revenit.”, a transmis, sâmbătă, IPJ Gorj.

Este vorba despre o femeie pe nume Mirescu Elena și în vârstă de 81 de ani. Aceasta este din sat Ciorari, comuna Stoina, a plecat în mod voluntar de la domiciliu şi până în prezent nu au mai revenit. Conform detaliilor oferite de polițiști, ea a plecat de acasă la data de 1 martie 2024.

Totodată, femeia are o înălţime de 1.65 m, o greutate-70 kg, păr alb și este tunsă până la nivelul umerilor.

Mai mult decât atât, autoritățile au specificat că, la momentul plecării, aceasta purta un pulover de culoare negru-maro, o vestă de culoare neagră, fustă de culoare maro, pantaloni tricotaţi de culoare neagră, batic cu imprimeu floral şi papuci de cauciuc de culoare albastră.

”Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea femeii, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.”, au mai transmis poliţiştii.

Adauga un comentariu