Actualitate

O femeie din Australia care a fost bătută și sechestrată a fost refuzată de angajaţii unui supermarket, când a cerut ajutorul, pe motiv că nu purta mască de protecție

Publicat: 26 ian. 2022
Justin Wilson și Nicole Elmore
Justin Wilson și Nicole Elmore sunt acuzați de mai multe fapte după ce au torturat-o pe fosta soție

Un bărbat din Fulton, Australia și prietena sa și-ar fi ținut-o captivă pe fosta soție într-o casă de rulotă timp de aproape o săptămână, supunând-o zilelor de tortură brutală, care au culminat tăierea unuia dintre degete. Femeia a fost bătută, iar când a reușit să evadeze a intrat într-un supermarket pentru a cere ajutorul. Personalul supermarketului a refuzat-o pe femeie pe motiv că nu purta mască de protecție.

Justin Wilson, 31 de ani, și Nicole Elmore, 35 de ani, au fost trimiși în judecată la Tribunalul Perth Town și acuzați de răpire, biciuire, sodomizare și desfigurare a femeii de 37 de ani în timpul unui calvar care a început odată cu răpirea ei în ajunul Anului Nou.

O femeie din Australia care a fost bătută și sechestrată a fost refuzată de angajaţii unui supermarket, când a cerut ajutorul, pe motiv că nu purta mască de protecție

Grav rănită, femeia a reușit să scape când Wilson i-a ordonat să se întindă cu fața în jos pe bancheta din spate a SUV-ului pentru o călătorie de aproximativ 45 de minute cu mașina până la Eagle Street din Gloversville. Când a încuiat ușa și a intrat într-o locuință, femeia a spus poliției, că a așteptat câteva minute, apoi a deschis ușa și a fugit.

Actele din Tribunal au arătat  că ea a căutat inițial ajutor la un magazin alimentar din Gloversville, dar a fost respinsă. John Franco, care îl ajută pe fiul său Eddie Franco la Bowman’s Market, o măcelărie și un magazin alimentar administrat de o familie, a negat că i-au cerut femeii să părăsească magazinul din East Pine Street fără a încerca mai întâi să o ajute.

Franco a spus că femeia a fugit în jurul orei 14:30 joi, căutând frenetic ajutor și cerând un taxi până la Fruit Street din Gloversville, dar nu avea o mască pe față și nu era interesată să ia una pe care au încercat să i-o ofere. El a spus că fiul său a sunat la taxi, dar i-a cerut femeii să aștepte afară pentru că a refuzat să-și pună masca.

Familia Franco a spus că au tot întrebat-o pe femeie dacă e bine, dar ea nu a răspuns. John Franco a spus că „în patru minute au fost patru polițiști aici” și a venit și taxiul – dar până atunci femeia dispăruse.

Ce s-a întâmplat în timpul în care femeia din Australia a fost sechestrată

Wilson a forțat-o pe femeie, sub amenințarea armei, dintr-o casă de pe strada West Fulton din Gloversville și a condus-o, cu fața în jos, pe bancheta din spate a unui SUV, la o altă locație din Elmore pe Ruta 107, unde autoritățile au spus că a fost brutalizată timp de șase zile.

„De-a lungul întregii perioade în care am fost cu Justin, el a amenințat că mă va ucide și mi-a spus că dacă nu mă sinucid, el mă va ucide”, a spus ea anchetatorilor Poliției de Stat. „M-a bătut, m-a ars, mi-a tăiat degetul, m-a sodomizat și am crezut că o să mor.”

Femeia a spus că Wilson a pus-o să doarmă cu un pitbull într-o cameră murdară, a folosit o bâtă de baseball pentru a o sodomiza, a sufocat-o până și-a pierdut cunoștința, a folosit un șnur pentru a o biciui în mai multe rânduri, a agresat-o sexual și i-a amputat un deget de la mâna dreaptă, iar ulterior a folosit focul într-o încercare primitivă de a cauteriza rana.
Adauga un comentariu