Prima pagină » Actualitate » O femeie din Cluj a șantajat un bărbat cu poze compromițătoare pentru suma de 150.000 de euro
O femeie din Cluj a șantajat un bărbat cu poze compromițătoare pentru suma de 150.000 de euro

O femeie din Cluj a șantajat un bărbat cu poze compromițătoare pentru suma de 150.000 de euro

20 nov. 2021, 15:20,
BZI.ro, în Actualitate

O femeie din Cluj a intrat în vizorul poliției după ce a încercat să șantajeze un bărbat pentru suma de 150.000 de euro. Clujeaca l-a amenințat pe individ că va trimite poze compromițătoare familiei și apropiaților dacă nu primește suma cerută.

Bărbatul șantajat, un cetățean străin, a căzut în ”vraja” unei femei din Cluj, în vârstă de 48 de ani, care a pus la cale un plan diabolic. Pe vremea când formau un cuplu, bărbatul neinspirat i-a dat ”în grjă” mai multe fotografii compromițătoare în baza relației dintre ei. Bărbatul a revenit în țara natală în urmă cu aproape doi ani, motiv numai bun pentru clujeacă să pună în aplicare planul.

Șantaj în valoare de 150.000 de euro

Clujeanca, în vârstă de 48 de ani, i-a scris luna trecută un e-mail arabului prin care îi cerea 150.000 de euro pentru ca ea să nu trimită pozele cu el soției sale și altor cunoscuți de-ai acestuia. Bărbatul arab a anunțat autoritățile, iar clujeanca a fost surprinsă, în flagrant, în timp ce primea prima tură de bani în valoare de 20.000 de euro.

La domiciuliul femeii au fost făcute percheziții unde oamenii legii au ridicat mai multe bunuri printre care șapte cartele telefonice, trei telefoane mobile, două laptop-uri. Femeia a fost plasată sub control judiciar:

”La data de 16 noiembrie a.c., în jurul orei 13:30, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Cluj-Napoca, cu sprijinul polițiștilor Direcției Operațiuni Speciale și al specialiștilor criminaliști, au realizat o prindere în flagrant delict, în localitatea Florești, fiind astfel depistată femeia, în vârstă de 48 de ani, din municipiul Cluj-Napoca.

Din cercetările derulate a reieșit faptul .ă, anterior anului 2017, femeia ar fi primit, de la bărbat, diverse imagini. În perioada octombrie-noiembrie, prin intermediul unui e-mail, aceasta ar fi transmis amenintări despre transmiterea respectivelor imagini cunoscuților bărbatului și membrilor de familie de pe teritoriul mai multor state. În cadrul activităților derulate în cauză, în cursul aceleiași zile, polițiștii au efectuat o percheziție, la domiciliul femeii, fiind ridicate două laptop-uri, o unitate centrală, trei telefoane mobile, șapte cartele telefonice, dar și înscrisuri de interes pentru cauză”, arată cei de la IPJ Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *