National

O femeie din Mediaș, județul Sibiu, a fost înjunghiată mortal pe stradă pentru un lănțișor

Publicat: 12 apr. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Astăzi, 12 aprilie, o femeie în vârstă de 74 de ani a fost înjunghiată în zona gâtului, pe o stradă din localitatea Mediaș. județul Sibiu. Atacatorul i-a furat acesteia un lănțișor. Femeia a fost găsită în spatele blocului unde locuia, iar medicii care au ajuns la fața locului nu au reușit să o salveze.

„La data de 12 aprilie a.c., în jurul orei 12,30, prin apel 112, Poliţia Municipiului Mediaş a fost sesizată despre faptul că o femeie este căzută pe o stradă din municipiu, prezentând o posibilă rană care sângerează din zona gâtului, au transmis, marţi, reprezentanţii IPJ.

La faţa locului s-au deplasat poliţişti şi echipaje medicale, acestea din urmă efectuând manevre de resuscitare ale persoanei în cauză, fără succes însă, fiind pronunţat ulterior decesul femeii.

„Deoarece din constatările preliminarii a reieşit faptul că moartea femeii ar fi survenit ca urmare a săvârşirii unei fapte cu violenţă, a fost constituită o echipă de cercetare formată din poliţişti de investigaţii criminale şi criminalişti care, sub directa coordonare a unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, urmează să stabilească situaţia de fapt în vederea aplicării măsurilor legale în consecinţă”, au mai transmis poliţiştii.

Trupul femeii a fost preluat şi transportat la Serviciul de Medicină Legală Sibiu pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzelor decesului.

Anchetatorii au demarat verificări pentru identificarea şi prinderea autorului.

Atac sângeror la Iași între fostul iubit al unei femei și actualul concubin al acesteia

Reamintim faptul că, în urmă cu câteva săptămâni, a avut loc lângă o sală de jocuri din cartierul Nicolina, un atac sângeros.

Din informațiile deținute de reporterii cotidianului BZI, un bărbat înjunghiat a fost dus la spital. Totul ar fi pornit de la o ceartă între fostul iubit al unei femei și actualul concubin al acesteia, principalul suspect. Acesta din urma l-ar fi înjunghiat pe rival și ar fi sărit și la concubina sa,spun surse judiciare.
Atacul a avut loc lângă o sală de jocuri din cartierul Nicolina. Suspectul a fost preluat și dus la Secția 6, la audieri. Femeia nu a suferit leziuni grave și a fost găsită tot în zona respectivă.

Adauga un comentariu