International

O femeie din Mexic a fost ucisă și tranșată pentru organe de un bărbat cunoscut pe internet

Publicat: 24 nov. 2022
O femeie din Mexic a fost ucisă și tranșată pentru organe de un bărbat cunoscut pe internet
Femeia a fost ucisă și tranșată, iar bărbatul a fost arestat sub acuzația de „trafic de organe umane"

O femeie de 51 de ani din Mexic a fost ucisă și tranșată pentru organe de către un bărbat cunoscut pe internet. Femeia călătorise aproape 5.000 de kilometri să-l întâlnească pe bărbat, după ce au conversat pe o aplicație de dating, notează mediafax.

Blanca Arellano a călătorit 5.000 de kilometri pentru a-l întâlni pe Juan Pablo Jesús Villafuerte, dar a avut parte de o moarte oribilă. Femeia a fost ucisă și tranșată, iar bărbatul a fost arestat sub acuzația de „trafic de organe umane”.

O femeie din Mexic a fost ucisă și tranșată pentru organe

Blanca l-a cunoscut pe o aplicație de dating pe Juan Pablo, în vârstă de 37 de ani, student la medicină umană și biotehnologie. Femeia a luat avionul și a călătorit aproape 5.000 de kilometri, din orașul Mexico până în Lima, Peru. Cei doi petrecuseră o săptămână împreună și părea să fie vorba despre dragoste, cel puțin pentru femeie, care apoi a dispărut, scrie Daily Mail.

Ultimul contact cu familia l-a avut pe 7 noiembrie. O nepoată a acesteia a cerut ajutor pe Twitter, dar l-a contactat și pe Juan Pablo, care i-a răspuns că femeia a decis să plece pentru că nu putea să-i ofere viața pe care și-o dorea și se plictisea cu el.

Pe 9 noiembrie, pe o plajă a fost găsit un cap și s-a stabilit că este al femeii din Mexic. La scurt timp după aceea, au fost găsite și alte părți ale corpului.

Între timp, Juan Pablo postase pe TikTok organe umane. Bărbatul a fost arestat la scurt timp după aceea.
Adauga un comentariu