International

O femeie s-a sinucis după ce a descoperit poze indecente cu copii în telefonul iubitului

Publicat: 22 oct. 2019

O tânără de 21 de ani a recurs la un gest extrem, după ce a descoperit că iubitul ei nu era ceea ce părea și ai-a descoperit un secret sumbru.

Femeia, în vârstă de 21 de ani, a aflat că iubitul ei, alături de care avea o relație de doi ani, avea un alt telefon. Pe acel dispozitiv avea salvate zeci de imagini indecente cu copii, fiind un pedofil veritabil. Femeia nu a vrut să creadă inițial că cel alături de care împărțise și bune și rele timp de doi ani a fost capabil de un asemenea gest.

Nervoasă, ea s-a dus să îl confrunte și, după o ceartă aprigă și multe reproșuri, nu a mai suportat stresul și a decis să își pună capăt zilelor, spânzurându-se în casa ei din Greater Manchester.

Ulterior, în urma anchetei, polițistii au decoperit în telefonul lui Adam Wells peste 30 de imagini deocheate cu fetițe minore, scrie Mirror.co.uk. Acesta a fost condamnat la 12 luni de muncă în folosul comunității pentru faptele sale. Cea mai afectată este mama Lydiei, care nu își poate explica de e tânăra a fost capabilă de un asemenea gest.

Mai mult, nu poate accepta faptul că timp de doi ani de zile l-a tratat ca pe propriul copil și a declarat că se simte dezgustată, nedreptățită și rănită.loading...

Adauga un comentariu