Prima pagină » Local » O fetiță de 6 ani are nevoie de ajutor! Maria suferă de o afecțiune rară, iar intervenția costă 10.500 de euro
O fetiță de 6 ani are nevoie de ajutor! Maria suferă de o afecțiune rară, iar intervenția costă 10.500 de euro

O fetiță de 6 ani are nevoie de ajutor! Maria suferă de o afecțiune rară, iar intervenția costă 10.500 de euro

19 iun. 2024, 18:48,
BZI.ro, în Local

Micuța Maria Teodora Budui, de doar 6 ani, este o fetiță minunată și puternică, care de la naștere se confruntă cu provocări imense. Maria suferă de anemie hemolitică prin deficit enzimatic de piruvat kinază, o afecțiune rară ce necesită transfuzii de sânge la fiecare șase săptămâni.

În vara anului 2022, familia Budui a trecut printr-un coșmar când Maria a suferit un accident vascular cerebral ischemic, care a dus la paralizia mâinii și piciorului stâng. După numeroase investigații, doctorii au stabilit că Maria suferă de boala Moyamoya, o afecțiune rară ce cauzează îngustarea și blocarea arterelor cerebrale pe partea dreaptă. De atunci, Maria a suferit multiple atacuri vasculare cerebrale.

Cu toate aceste greutăți, Maria rămâne o fetiță plină de viață, curajoasă și veselă, fiind sprijinul și bucuria părinților săi, Budui Daniel și Budui Oana, ambii polițiști. În ciuda veniturilor lor modeste de 2400 euro pe lună, familia face tot posibilul să ofere Mariei cele mai bune îngrijiri medicale.

Doctorul Sergiu Stoica de la Brain Institut a adus speranță în inimile părinților, oferindu-le o soluție: o operație de encefalomiosinangioză, ce ar putea îmbunătăți semnificativ starea Mariei. Însă costul acestei intervenții este de 10.500 euro, o sumă imposibil de strâns într-un timp scurt pentru familia Budui. Fiecare zi de întârziere înseamnă riscul unor noi atacuri vasculare pentru Maria, din cauza circulației deficitare la nivelul creierului.

Denumire entitate: Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”

DONEAZĂ ACUM PENTRU MARIA: https://salveazaoinima.ro/maria-budui/

CIF: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001

Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

Cod SWIFT: BTRLRO22

Cod BIC: BTRL

Banca: Banca Transilvania Botoșani

Vă rugăm să specificați în transferul bancar, la detaliile plății, numele: MARIA BUDUI

👇👇DESCARCĂ APLICAȚIA SALVEAZĂ O INIMĂ👇👇
Apple Store >> https://apple.co/2Xa7ZyD
Play Store >> https://bit.ly/2LmtIk6
👇👇Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit. 👇👇
Descarcă formularul 230: https://bit.ly/2YaEeOr

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *