International

O fetiță de doi ani din Anglia a murit după ce a înghițit bateriile unei telecomenzi

Publicat: 17 iun. 2021
Harper-Lee Farnthorpe
Harper-Lee Farnthorpe

Harper-Lee Farnthorpe, o fetiță în vârstă de 2 ani din satul Abbey Hulton, Staffordshire, Anglia, a murit la doar câteva ore după ce a înghițit bateriile unei telecomenzi.

Polițiștii au deschis o anchetă cu privire la moartea sa, descrisă ca fiind un accident.

Fetița a fost dusă de urgență la spital după ce a înghițit bateriile telecomenzii, când părinții au observat că se simțea rău. Din nefericire, aceasta a murit în timp ce chirurgii operau pentru a-i salva viața.

Medicii i-au spus mamei acesteia că fetița a înghițit o baterie mică, rotundă.

După incidentul devastator, Stacey Nicklin, mama fetiței de 2 ani, a descoperit telecomanda din camera fiicei sale, căreia îi lipsea una dintre baterii.

Anchetatorii au aflat că Harper-Lee era palidă și avea tensiune arterială crescută când a fost internată în Spitalul Royal Stoke University.

Un medic pediatru al spitalului a descris că fetița avea sânge în gură și își pierduse jumătate sângele din corp.

Ea a povestit instanței că ar fi fost din cauza unei baterii rotunde și că probabil aceasta fusese deja expulzată din corpul micuței. Aceasta a mai spus că, deși bateria nu mai era acolo, acidul scurs a rămas și a provocat leziuni interne, inclusiv ulcer la esofag.

Medicul legist Andrew Barley din North Staffordshire a concluzionat că moartea lui Harper-Lee a fost un accident, informează Daily Mail.

Adauga un comentariu