Economic Local

O firmă din București furnizează echipamente companiei ApaVital! Contractul a ajuns la o valoare de 760.000 de euro

Publicat: 27 aug. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
O firmă din București furnizează echipamente companiei ApaVital Contractul a ajuns la o valoare de 760.000 de euro
ApaVital achiziționează echipamente de ultimă oră pentru tratarea apei

Noi achiziții au fost anunțate de ApaVital SA. Mai multe echipamente vor fi cumpărate pentru tratarea apei potabile. Comisia de evaluare a ales oferta unei societății din București. Prețul cel mai mic a fost un criteriu de departajare

Compania de apă-canal continuă achizițiile necesare pentru desfășurarea activității curente. Recent, autoritatea contractantă a finalizat procedura pentru furnizarea mai multor loturi de echipamente ce asigură funcționarea laboratorului de tratare a apei potabile și a apei uzate. Contractul a fost câștigat de societatea Envirotronic SRL, cu o valoare de 3.795.780 lei, fără TVA, aproape 760.000 de euro. Societatea este controlată de Lucian și Carmen Gavrilescu. În 2020, cifra de afaceri a societății a fost de 11 milioane de lei, cu un număr de 14 angajați.

„În cadrul acestui proiect s-a prevăzut achiziția de echipamente de laborator pentru analize fizico-chimice și microbiologice, ce vor asigura o monitorizare permanentă a indicatorilor de calitate a apei brute și a calității apei potabile furnizate la consumatori din aria de operare a Operatorului Regional ApaVital SA Iași”, se arată în caietul de sarcini.

ApaVital a accesat fonduri europene pentru extinderea rețelelor în județul Iași.

Autoritatea contractantă a întocmit lista cu echipamente

Garanția echipamentelor trebuie să fie de minimum 24 de luni.

„Realizarea în condiții de eficiență a activității de întreținere și exploatare a infrastructurii de apă și de canalizare la nivelul ariei de operare a Operatorului Regional ApaVital SA presupune asigurarea unei dotări corespunzătoare a sectoarelor de exploatare ale operatorului. Totodată, extinderea ariei de operare a Operatorului Regional, precum și necesitatea de a asigura servicii de calitate impun achiziționarea utilajelor prevăzute în cadrul contractului de furnizare”, se mai arată în documentația procedurii.

Conform necesarului, pe lista echipamentelor se află analizor microbiologie de laborator – 1 buc, analizor online pentru determinarea manganului în apa brută – 4 buc, autolaborator – 2 buc, senzori detecție pierderi – 200 buc, sistem monitorizare debit – presiune pentru conducte magistrale – 10 buc, etc.

Adauga un comentariu