Economic Local

O firma din Suceava furnizeaza primariei Iasi cherestea de 80 de mii de euro

Publicat: 10 iul. 2017
_____ Vizualizări 0 Comentarii
O firma din Suceava furnizeaza primariei Iasi cherestea de 80 de mii de euro
1

Primaria Iasi, prin Servicii publice SA, societatea aflata in subordine, achizitioneaza materiale lemnoase in valoare de aproximativ 80 de mii de euro. Dupa ce a fost organiazata o licitatie, recent, castigatoare a fost declarata Genovil Comimpex SRL, din Suceava. Valoarea contractului reprezinta suma maxima ce poate fi cheltuita in cadrul unui acord-cadru, derulat pe parcursul a 18 luni.

In consecinta, se doreste cumpararea a 600 metri cubi de cherestea rasinoase, insemnand dulapi si scandura. Lemnul va fi folosit pentru activitatile curente.

„Produsele se vor livra, obligatoriu, la dimensiunile mentionate in caietul de sarcini. Produsele (dulapii si scandura) trebuie sa nu prezinte urme de crapaturi sau de putrezire. Numarul acceptat de cioturi cazatoare: maxim 7/ bucata (diametrul ciotului cazator trebuie sa fie mai mic sau egal cu 3cm). Furnizorul va efectua livrarile la depozitul autoritatii contractante din Iasi, costul transportului fiind inclus in pretul produselor. Termenul de livrare a produselor la destinatia finala este de maxim 5 zile de la transmiterea comenzii de catre achizitor. Daca la receptie se constata eventualele deficiente cantitative si/sau calitative, acestea se vor rezolva de catre furnizor in maxim 5 zile de la constatare, termen cu care se decaleaza si efectuarea platii”, se arata in caietul de sarcini.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram. Ne poti da follow aici.

Adauga un comentariu