International

O gravidă a căzut de la etajul 9. Încerca să se salveze din incendiul care îi cuprinsese apartamentul

Publicat: 07 apr. 2021
Maria Artyschuk, tanara care a murit in Ucraina
Maria Artyschuk, o tanara de 21 de ani, care era insarcinata, a murit dupa ce a incercat sa se salveze dintr-un incendiu

O gravidă a căzut de la etajul 9 în încercarea de a se salva din incendiul care îi cuprinsese apartamentul. Cazul similar cu cel din Craiova, în care o femeie a căzut de la etajul 6, a avut loc în Ucraina. Tânără de 21 de ani a căzut de la balconul apartamentului său de la etajul 9.

Din nefericire, fata a murit la impactul cu solul.

O gravidă a căzut de la etajul 9 în încercarea de a se salva dintr-un incendiu

Intregul eveniment a avut loc pe 30 martie, în orașul port Yuzhne, din sud-estul Ucrainei. Maria Artyschuk de doar 21 de ani a sfârșit în mod tragic în încercarea de a se salva dintr-un incendiu care îi cuprinse apartamentul. Ieșirea era blocată de incendiu, astfel că, singura ieșire „sigură” era pe geamul de pe balconul locuinței.

În încercarea de a se salva atât pe ea cât și pe copilul pe care îl purta în pântec, s-a agățat de marginea geamului, în exterior, însă nu a rezistat decât preț de câteva momente.

Maria și copilul nenascut și-au găsit sfârșitul după ce au căzut în gol de la aproximativ 20 de metri. Impactul violent cu soulul i-a adus moartea. În tot acest timp, pompierii încercau să spargă ușa locuinței pentru a-i salva viața.

Salvatorii nu au putut instala scara de evacuare din cauza mașinilor parcate lângă bloc care blocau accesul. Tragedia care a avut urmările acestea grave ar fi pornit de la un banal suport electric de uscare a hainelor care ar fi luat foc din cauza unui scurtcircuit.

La puțin timp de la izbucirea flăcărilor, fata a ieșit pe balcon și a țipat după ajutor, iar vecinii au văzut cum tot apartamentul începuse să fie cuprins de un fum negru. Pe imagini se vede cum tânăra încearcă cu disperare să se ridice înapoi în interiorul apartamentului, însă nu a mai reușit. Cunoscuții spun că Maria era însărcinată și aștepta venirea pe lume a primului său copil.

O gravidă a căzut de la etajul 9 în încercarea de a se salva din incendiul care îi cuprinsese apartamentul. Din nefericire, impactul a fost unul devastator.

Comentarii
Adauga un comentariu