Local

O hoață cu apucături de kick-boxer a făcut KO un polițist din Iași! I-a dat un picior în umăr după ce a fost prinsă la furat într-un supermarket! (Exclusiv)

Publicat: 02 apr. 2021
O femeie încătușată și un polițist
Judecătorii ieșeni au condamnat o femeie acuzată de furt în formă continuă și ultraj

O femeie s-a ales cu o pedeapsă, după ce a fost acuzată de comiterea mai multor infracțiuni. Magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au condamnat-o ieri pe Gina Carmen Cherar la 3 ani și 5 luni de închisoare, precum și la o amendă de 2.600 de lei, pentru ultraj și furt în formă continuată. Mai mult, judecătorii au obligat-o pe ieșeancă să îi achite daune morale unui polițist

Sentință incendiară, dată de judecătorii ieșeni! O femeie acuzată că l-a lovit cu picioarele pe un polițist, după ce a fost prinsă la furat, a fost trimisă la pușcărie! Astfel, ieri, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au condamnat-o pe Gina Carmen Cherar la pedeapsa rezultantă de 3 ani și 5 luni de închisoare, precum și la o amendă de 2.600 de lei, pentru ultraj și furt în formă continuă.
De altfel, judecătorii ieșeni au luat în calcul și decizii anterioare, în alte dosare penale, în ceea ce o privește pe Gina Carmen Cherar.

„Instanța admite, în parte, acțiunea formulată de partea civilă Constantin Daniel C. și o obligă pe inculpată să-i plătească suma de 1.000 de lei, cu titlu de daune morale”, au precizat judecătorii ieșeni.

De remarcat este faptul că sentința nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.

Ieșeanca Gina Carmen Cherar, acuzată de ultraj și furt în formă continuă

Acest proces al ieșencei Gina Carmen Cherar a început pe 10 aprilie 2020. Atunci, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași au trimis-o în judecată, sub acuzațiile de ultraj și furt în formă continuă. Anchetatorii au precizat că femeia ar fi comis trei furturi din diverse supermarketuri din Iași.

„În zilele de 24 iunie, 2 iulie și, respectiv, 19 august 2016, inculpata a sustras produse alimentare și nealimentare din mai multe supermarketuri din municipiul Iași”, au menționat reprezentanții Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

A lovit un polițist când a fost prinsă

Anchetatorii ieșeni au mai menționat că ultrajul a avut loc după ce femeia ar fi fost prinsă a doua oară la furat dintr-un supermarket.

„În ziua de 2 iulie 2016, în jurul orei 15:00, după ce reprezentanții unuia dintre magazinele păgubite au formulat o plângere penală față de inculpată, aceasta a fost luată în custodie de către agenții din cadrul Secției III de Poliție, pentru cercetări. În acest context, inculpata a exercitat acte de violență fizică în sediul Poliției Municipiului Iași față de un agent aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, lovindu-l pe acesta cu piciorul în zona umărului stâng”, au subliniat reprezentanții Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

Oamenii legii au mai afirmat că Gina Carmen Cherar este o cunoscută de-a lor. Conform anchetatorilor, în trecut, ieșeanca a mai fost cercetată, trimisă în judecată și condamnată pentru comiterea unor infracțiuni similare. De altfel, la emiterea sentinței de ieri, magistrații ieșeni au luat în calcul decizii emise de instanțele din România, precum cea din Brașov, de exemplu. Pe lângă pedepse cu închisoarea, femeia a și fost amendată penal pentru comiterea unor infracțiuni. Acum, rămâne de văzut dacă femeia acuzată că a bătut măr un polițist va contesta sau nu sentința emisă ieri. În eventualitatea în care se va întâmpla acest lucru, urmează ca instanța superioară să decidă soarta Ginei Carmen Cherar.

Comentarii
  • Pai înseamnă ca polițistul ala ori nu e bine pregătit, ori nu stie legea. Te ataca prin avte de violenta, scoți mata frumos pistolul si o împuști pe golanca de două ori! Odată în cap și o dată în piept. Sa fii sigur ca ai merlot legal o rapandula, o scursura a societății care numai asta va face toată viața, iar din când în când statul va cheltui cu ea niste bani în pușcărie.

  • Merită felicitări această tînără pentru curajul său, auzi să lovești organul în sediul Poliției tupeu nu glumă, să vadă și milițienii cum este sa fii abuzat să ți se încalce drepturile ,cat despre furt ce să spun mi se pare normal într-o societate în care zilnic cetățeanul este înșelat prin produse de calitate inferioară,,dublu standard,, expirate ,alterate ,pline de E-uri și alte chimicale preturi care se modifică de la raft până la casa de marcat etc ,vedeți dv hipermarketul a sesizat furtul imediat au apărut milițienii cetățeanul dacă reclamă faptul că a cumpărat un produs expirat ,care nu corespunde sau a fost înșelat este plimbat săptămâni ,luni sau ani de la o instituție la alta până se lasă păgubaș, așa e conceput sistemul vedeți cazuri gen E on ,instituțiile bancare când oamenii sant înșelați nimeni nu face nimic . Felicitări pentru curajul acestei fete

  • Cumetre ești un mare Urs în primul rând care lege îți permite să folosești armamentul din dotare inntr o încăpere ? 2 poți periclita și viața altor oameni ,3 sigur pistolul Carpati din dotare fabricat în 1900 toamna coroborat cu pregătirea polițistului în mod sigur ar fi fost un dezastru eu zic ca a procedat corect ,acum știi cum e dumneata se vede ca esti un tip foarte dur în spatele tastaturii eu cred ca ai nevoie de psiholog nu o lua in nume de rau este o opinie, cu toții avem dreptul la opinie

  • Se vede ca esti din cei care au protestat contra COVID…. ” sigur pistolul Carpati din dotare fabricat în 1900 toamna ” NU MAI EXISTA !!!! Politia are in dotare pistoale Baretta……

Adauga un comentariu