Actualitate

O ieșeancă a intrat în comă profundă după ce a băut zeci de pastile! Femeia se zbate între viață și moarte

Publicat: 20 feb. 2020

O femeie din Iași a fost dusă de urgență la spital după ce a luat o decizie care a costat-o extrem de scump. Aceasta a consumat, în mod voluntar, zeci de pastile. Femeia, cunoscută cu depresie pentru care lua tratament, într-un moment de slăbiciune, a decis să-și ia viața. Medicii fac tot ce le stă în putință pentru a o ajuta să rămână în viață.

„La Unitatea de Primiri Urgențe a fost transportată o pacientă în vârstă de 52 de ani din Roșcani, care, pe parcursul zilei, a ingerat zeci de pastile pentru diferite patologii pe care le-a găsit în casă. Starea agravându-i-se de la oră la oră, a fost solicitată o ambulanță”, spune prof. dr. Diana Cimpoeșu.

În momentul în care pacienta a ajuns la spital, s-a constatat că era în comă profundă din cauza intoxicației medicamentoase. Femeia se zbate acum între viață și moarte.

„S-a constatat că pacienta intrase în comă profundă. Aceasta a fost stabilizată hemodinamic, a fot intubată și reechilibrată lichidian. Este internată la secția de Anestezie și Terapie Intensivă la Clinica de toxicologie”, încheie medicul ieșean.

Adauga un comentariu