National

O importantă instituţie publică anunță măsuri pentru prevenirea şi combaterea infecţiilor de natură virală

Publicat: 27 feb. 2020

Autoritatea Națională pentru Restituirea Proprietăților (A.N.R.P.) a transmis o decizie de ultimă oră. Aceasta constă în faptul că începând cu data de 02.03.2020, activitatea de relații cu publicul se vor face doar prin telefon sau corespondență poștală. Decizia vine în vederea necesității de a asigura unele măsuri pentru prevenirea și combaterea infecțiilor de natură virală. Totodată, și numărul mare de petenți care se deplasează din întreaga țară la sediul instituției pentru a solicita detalii sau a depune documente.

Conform unui comunicat de presă, A.N.R.P. va aduce modificări programului de audiențe telefonice și va desemna în mod suplimentar persoane calificate si se va aloca mai mult timp pentru această activitate.

„Astfel, de luni până joi, informațiile vor fi oferite telefonic pe toată durata programului de lucru, respectiv de la ora 09:00 la ora 17:00, nu doar de la ora 12:00 la ora 16:00, ca în prezent. Se vor acorda audiențe telefonice și în ziua de vineri, în intervalul orar 09:00 – 14.00.”loading...

Adauga un comentariu