Titlurile zilei

O manevră periculoasă i-a adus sfârșitul pe DN28: „Mi-a ieșit în față și l-am aruncat pe contrasens” – FOTO/VIDEO

Publicat: 02 sept. 2023
_____ Vizualizări 10 Comentarii
O manevră periculoasă i-a adus sfârșitul pe DN28 Mi-a ieșit în față și l-am aruncat pe contrasens  FOTOVIDEO
O manevră periculoasă i-a adus sfârșitul unui bărbat în vârstă de 68 de ani

O manevră periculoasă i-a adus sfârșitul unui bărbat de 68 de ani din Iași. Grăbindu-se, șoferul care se deplasa de la Podu Iloaiei spre Iași a încercat să depășească prin dreapta, când a fost agățat de o camionetă și a fost izbit pe contrasens într-un autoturism care se deplasa de la Iași la Podu Iloaiei

Dacă șoferul autoturismului care se deplasa de la Iași spre Podu Iloaiei și cel al camionetei au scăpat nevătămați, bărbatul în vârstă de 68 de ani a intrat în stop cardio-respirator, iar în ciuda manevrelor de resuscitare, a încetat din viață. Din cauza grabei și a unei clipe de neatenție, două persoane, de 64, respectiv 54 de ani, au ajuns la spital.

O manevră periculoasă i-a adus sfârșitul unui bărbat în vârstă de 68 de ani

Ieri, 1 septembrie 2023, pe DN28, la ieșirea din Podu Iloaiei a avut loc un accident rutier în care au fost implicate 3 autoturisme. Din păcate, din cauza unei manevre periculoase, un bărbat în vârstă de 68 de ani a încetat din viață, iar două persoane au avut nevoie de îngrijiri spitalicești.

„Mașina asta albastră a intrat într-o camionetă, era pe partea dreaptă și a intrat direct în mine. Nu știu câtă viteză avea, că atunci când l-am văzut eu era deja întors invers”, a declarat Emanuel A., șoferul celui de-al doilea autoturism implicat în accidentul auto.

Șoferul camionetei a explicat cum s-a produs accidentul rutier.

„M-a depășit prin dreapta și mi-a ieșit în față. Mi-a ieșit în față și l-am aruncat pe contrasens. Nu pot să-mi dau eu seama, să-mi dau cu presupusul, dacă avea sau nu viteză. A venit pe prima bandă, avea viteză mai mare decât mine, dar și decât ambulanța care circula în spate”, a declarat șoferul camionetei.

Șoferul camionetei și cel al autoturismului care se deplasa de la Iași spre Podu Iloaiei au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negative.

„La data de 01 septembrie a.c., polițiștii ieșeni au fost sesizați, prin SNUAU 112, cu privire la producerea unui accident rutier ce a avut loc pe DE 583, la ieșirea din Podu Iloaiei. Din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat faptul că între trei autoturisme a avut loc o coliziune.

În urma impactului, unul dintre conducătorii auto a decedat, iar alte două persoane au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Ceilalți doi conducători auto au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negative. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. Cercetările continuă”, a transmis IPJ Iași.

Un pompier aflat în timpul liber a încercat să le acorde primul ajutor victimelor

La momentul producerii accidentului, în trafic se afla un pompier care a încercat să le acorde primul ajutor victimelor. Paramedicii au încercat minute în șir să-l resusciteze pe bărbatul în vârstă de 68 de ani, dar, din nefericire, acesta a încetat din viață.

„La Podu Iloaiei, accident rutier cu 3 mașini implicate, 3 victime, una în stop cardio-respirator, s-a dirijat la locul solicitări Tim Smurd, un echipaj de prim ajutor de la Podu Iloaiei, un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Județean tip b, descarcerarea.

M., 68 ani, şofer, politrauma scr neresponsiv la manevre de resuscitare, deces ora 12 (echipaj tim). T.Vasile, 64 ani, pasager dreapta faţă în acelaşi auto, policontuzionat, transportat de echipaj Saj tip B către UPU «Spiridon». A. George, 54 ani, pasager spate dreapta alt auto, contuzie coloana cervicală, contuzie toraco-abdominala, dirijat NCH cu epa Podu Iloaiei. A. Dragoș, 13 ani, pasager spate stânga în acelaşi autoturism, refuză transportul la spital. A. Emanuel, 20 ani, șofer, alt autoturism, 2 refuză transportul la spital. Ciuche Dorel, șofer Bc 61 ADC, refuză transportul la spital”, a declarat prof. dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU SMURD Iași.

 

Comentarii
  • grasu din primul filmulet s-o ofticat ca la depasit prin dreapta ca mergea mai incet si o vrut sa-l sperie dar nu io iesit manevra si la atins si la aruncat pe contra sens………..criminaluleeeeeeee

  • Nu se depaseste pe dreapta. Mars la groapa! Iar urmasii tai sa acopere daunele. Lectie pentru toate leprele carora nu le pasa de oug 195 ce-l numiti, ca niste ageamii, „Cod rutier”.

  • Boșorogii trecuți de 60 de ani sunt kamikaze în trafic.
    Injurii, semne obscene, manevre sinucigașe, sunt standardul pentru trepanații ăștia!

  • Și Titi Aur are 60 de ani. Adică boșorog, după spusele tale. Pariu că te face până la primul semafor? Și mai știu încă 3, din Iași.

  • Grasoiul ala a tras de volan sa-l sicaneze ca deh ce cauta ala pe acolo. A vrut el sa faca educatie altuia si l-a agatat si a omorat omul .. Criminalule, tu ai provocat tragedia , ca daca iti vedeai de banda ta ala trecea mai departe. La puscarie cu tine, ai consstiinta patata cu moartea unui om.

  • Asta , dupa față, șoferul dubei,, l-a facut pe ala mort” ! Cunosc specia asta de oameni ca el…mergea cu 80-90 ,, la consum” cum se spune ,nu se merg fereasca sfantu o jumătate de metru mai spre dreapta fata de axil drumului sa poata fi depășiti..iar in cazul de fata grasul i-a inchis culoarul aluia la plesneala si a iesit ce a iesit! Daca grasul isi vedea de banda lui , mosu trecea fara probleme…incap si doua autobuze paralel fara sa depaseasca axul…concluzie : grasuleee, tu l-ai omorât pe moș ! Se vede dupa fata ta ca esti specia aia de soferi frustati care nu-si pot depasi conditia de sofer de max 3.5 tone! Sa l ai pe conștiința (daca ai)!!!!!

  • ,,BMW-OH” – Cred ca glumesti cu propunerea ca șoferii de peste 60 de ani interzisi ? ..dar ce zici de un sofer de taxi , da ati auzit bine taxi in Iasi , pe un logan nou , cu nr IS 66 CMP nascut in 1949 !!!! Socotiti voi cati ani are ! …are numai accidente in ultimii ani si totusi profeseaza ca sofer de taxi! Asa ca feriti-va de IS 66 CMP !

  • Analfabeți funcționali, am spus că moșii disperați conduc la fel că drogații. Nicăieri n-am spus să se interzică ceva, mi se rupe de voi!

Adauga un comentariu