Actualitate

O mașină din coloana oficială a prim-ministrului Florin Cîțu, implicată într-un accident rutier

Publicat: 23 sept. 2021
Florin Cîțu cu masca de protecție
O mașină din coloana premierului Florin Cîțu a fost implicată în accident, în Râmnicu Vâlcea, acolo unde prim-ministrul este prezent la o conferință de presă

O mașină din coloana premierului Florin Cîțu a fost implicată în accident, în Râmnicu Vâlcea, acolo unde prim-ministrul este prezent la o conferință de presă.

O mașină din coloana oficială a premierului Florin Cîțu a fost implicată joi într-un accident, în Râmnicu Vâlcea, anunță Mediafax. Alina Gorghiu, susținător al lui Florin Cîțu în competiția internă, a declarat, pentru sursa citată, că o mașină a fost implicată într-o tamponare, în Râmnicu Vâlcea. Alina Gorghiu a spus că în mașină nu se afla premierul. Acesta participa la o întâlnire în sediul Prefecturii Vâlcea.La rândul său, Rareș Bogdan a spus că în timp ce premierul se afla în activitate, o mașină a plecat să alimenteze, iar la întoarcere a avut loc o ușoară tamponare.

”Mașina nu se afla în coloana oficială, iar premierul era în clădirea Prefecturii la momentul producerii tamponării”, a spus Rareș Bogdan, pentru sursa citată. Mașina implicată în accident nu este cea cu care circulă prim-ministrul, ci alta din coloana sa oficială.

Un autoturism din coloana oficială a premierului Florin Cîțu, implicată într-un accident rutier

Mașina din coloana premierului Florin Cîțu a fost implicată într-un accident rutier în această după-amiază, în județul Vâlcea, a anunțat România TV. Prim-ministru, se afla în interiorul Prefecturii Vâlcea la o conferință de presă.

Șoferul cu mașina premierului se pregătea să îl preia pe oficial imediat ce se termina întâlnirea acestuia și să îl ducă la București, iar în momentul în care a vrut să facă stânga pe strada din fața Prefecturii, nu s-a asigurat așa cum ar fi trebuit și a lovit o mașină care circula regulamentar.

Niciuna dintre cele două mașini nu s-au oprit. A fost o tamponare ușoară, dar rămâne de văzut cum își va lua dovada pentru reparații șoferul autoturismului lovit.

Florin Cîțu a fost întrebat în conferința de presă dacă a fost informat despre acest incident, dar a spus că nu știe absolut nimic și va cere informații ulterior.

Comentarii
  • Coloana de mașini ? Asta sta cu curu-n mai multe luntre? Iată jigodia ajunsă mare personalitate. Un mincinos penal , bâlbâit și agramat. Nu poate duce o fraza.

Adauga un comentariu