National

O minoră a dispărut din Neamț. Autoritățile solicită ajutorul populației pentru a o găsi

Publicat: 14 ian. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
O minoră a dispărut din Neamț. Autoritățile solicită ajutorul populației pentru a o găsi

Este alertă în județul Neamț, unde Alexandra Mihaela Păduraru a dispărut, iar tatăl ei a mers la poliție unde a oferit informații importante despre aceasta. Părinții și rudele fetei de 15 ani se roagă încontinuu de când au aflat că aceasta este de negăsit, iar oamenii legii au făcut un apel la populație.

Ieri, 13 ianuarie, Alexandra-Mihaela Păduraru a plecat de acasă voluntar și nu s-a mai întors. Îngrijorat de fiica sa, tatăl adolescentei a mers la secția de poliție din Cândești, județul Neamț, unde a anunțat dispariția. Bărbatul de 53 de ani le-a spus oamenilor legii că atunci când a părăsit locuința, fata lui era îmbrăcată cu pantalon tip trening de culoare galben-muștar, tricou alb, pulover albastru, hanorac galben, fiind încălțată cu ghete maro.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza localităților Cîndești, Borlești și Costișa în vederea depistării acesteia. Alexandra-Mihaela Păduraru are 1.60 metri înălţime, 47 de kilograme, ten șaten, ochi căprui, păr castaniu, fără semne particulare. Oricine poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate este rugat să anunţe cea mai apropiată secție de poliție sau să apeleze serviciul unic de urgență 112!

Adauga un comentariu