National

O minoră de 15 a fost abuzată sexual în toaleta unui mall din Galați

Publicat: 01 dec. 2022
_____ Vizualizări 1 Comentariu
O minoră de 15 a fost abuzată sexual în toaleta unui mall din Galați
O minoră de 15 a fost abuzată sexual în toaleta unui mall din Galați

O minoră de 15 ani din Galaţi a fost abuzată sexual, miercuri seara, în toaleta unui mall de fostul ei prieten cu doi ani mai mare, informează, joi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean, relatează Agerpres.

Potrivit sursei citate, la data de 30 noiembrie, la ora 19,12, Poliţia Galaţi a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că într-o toaletă din incinta unui mall, amplasat pe bulevardul George Coşbuc din municipiul Galaţi, o persoană are nevoie de ajutor.

O minoră de 15 a fost abuzată sexual în toaleta unui mall din Galați

Poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie, ajunşi în scurt timp la faţa locului, au identificat o adolescentă, cu vârsta de 15 ani, care a declarat faptul că, în jurul orei 19,00, s-ar fi întâlnit întâmplător în zona toaletelor cu fostul ei prieten, care ar fi tras-o forţat într-un grup sanitar, unde ar fi constrâns-o, prin ameninţări cu acte de violenţă, să întreţină cu acesta, împotriva voinţei sale, raport sexual.

Cel care ar fi comis această faptă nu a mai fost găsit la faţa locului, însă poliţiştii au stabilit cu exactitate cine este persoana, un tânăr cu vârsta de 17 ani.

„A fost întocmit un dosar penal pentru infracţiunea de viol, fiind desfăşurate activităţi în vederea depistării adolescentului bănuit de comiterea acestei fapte şi a luării măsurilor legale ce se impun”, a precizat IPJ Galaţi.

Fostul director al Penitenciarului Baia Mare, arestat pentru abuz sexual și șantaj

Fostul director al Penitenciarului Baia Mare, arestat la cererea DNA, după ce a fost acuzat că a abuzat sexual o subalternă, apoi a șantajat-o, ar fi unul dintre ofițerii care s-au ocupat de dezvoltarea rețelei de informatori a temutului Serviciu Independent pentru Protecție și Anticorupție (SIPA). Multe dintre informațiile aflate în arhiva acestei instituții ar fi fost, ulterior, folosite pentru șantajarea unor magistrați.

Horia Chiș a fost demis din funcția de director al Penitenciarului Baia Mare după ce o subalternă l-a denunțat pentru un presupus abuz sexual și pentru că ar fi șantajat-o ca să renunțe la acuzații. Chiș ar fi făcut presiuni asupra femeii, la rândul ei ofițer, pentru a o determina să întrețină relații sexuale cu el. Calvarul victimei ar fi început încă din 2020, când directorul i-ar fi făcut avansuri, în mod insistent.

Procurorii DNA care au cerut arestarea preventivă a fostului director de penitenciar au arătat că, la un moment dat, Horia Chiș ar fi început să reacționeze din ce în ce mai agresiv la refuzurile repetate ale victimei.

Comentarii
  • I-o dat la closca…
    la 15 ani…?!

    Pai e mare deja pentru ROmaniK…
    Astea la 12-13 ani rup sulele in ele pe T1nder, nu?!

    Eu nu mai sunt tanar dar aud…
    Cu 200 de lei cumperi o fatuca din asta la pachet cu tot cu prietena ei cea mai buna…
    Asa circula vorbele pe net, direct pe TikTok „le gasesti de cumparat”…
    Politia, alo?!

Adauga un comentariu