BZI LIVE

LIVE VIDEO – O nouă ediție BZI LIVE despre subiectele care-i interesează și afectază pe toți românii alături de cunoscutul jurnalist, profiler și analist politic H.D. Hartmann

Publicat: 20 nov. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Luni, 21 noiembrie 2022, începând cu ora 14.30 este programată o nouă ediție BZI LIVE despre subiectele care-i interesează și afectează pe toți românii alături de cunoscutul jurnalist, profiler și analist politic H.D. Hartmann. Împreună cu acesta vor fi ”atacate” următoarele puncte: scandalul și marea bătaie de joc legată de majorarea pensiilor respectiv eliminarea celor speciale, mult dezbătuta intrare a României în Schengen, care ar trebui să fie poziționarea României într-o Uniune Europeană (UE) aflată în derivă și că ”bucată cu bucată”, industria și infrastructura energetică este ”vândută” în loc să se investească în aceasta, care este stadiul Războiului din Ucraina și ce efect are asupra țării noastre, starea precară a economiei vor fi principalele borne ale acestei producții BZI LIVE.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu