BZI LIVE

LIVE VIDEO – O nouă ediţie incendiară cu analistul, jurnalistul și profilerul H.D.Hartmann. Privitorii îi pot pune întrebări în direct invitatului!

Publicat: 14 iul. 2022
_____ Vizualizări 2 Comentarii

Vineri, 15 iulie 2022, începând cu ora 14.30, urmează o nouă ediţie BZI LIVE explozivă şi de mare succes alături de unul dintre cei mai titraţi şi interesanţi analişti politici, jurnalişti şi profileri H. D. Hartmann. În prim-planul acestei producţii media se vor: planul de raţionalizare a consumului de electricitate şi gaze, criza din spaţiul energetic european, dar şi intrarea Ungariei în starea de urgenţă energetică.

Jurnalistul va mai discuta la BZI LIVE despre scandalul turbinei Nord Stream 1, scandalul din Sri Lanka, dar şi despre plecarea marilor constructori romani de infrastructură din cauza incapacităţii statului de a regla pierderile date de creşterile de preţ la materiile prime.

De asemenea, vă reamintim faptul că privitorii îi pot pune din nou întrebări în direct invitatului.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Comentarii
Adauga un comentariu