BZI LIVE

LIVE VIDEO – O nouă emisiune BZI LIVE cu părintele Calistrat Chifan! Îndrăgitul duhovnic de la Mănăstirea Vladiceni din Iaşi va transmite credincioşilor un mesaj aparte! Totul după experienţa prin care a trecut după infecţia cu COVID-19 – FOTO

Publicat: 16 sept. 2020

Joi, 17 septembrie 2020, începând cu ora 12.30 este programată o nouă emisiune de suflet şi substanţa, în Platoul BZI LIVE, cu părintele Calistrat Chifan, moderată de jurnalistul Valentin Hutanu! Îndrăgitul duhovnic de la Mănăstirea Vladiceni va transmite credincioşilor un mesaj aparte! Totul după experienţa prin care a trecut după infecţia cu COVID-19.

Astfel, despre tot ceea ce se vechiculeaza şi se colportează în rândul oamenilor despre acest virus şi pandemia de COVID-19, ce trebuie să ştie creştinii orotodocsi din această perspectivă, cum a trecut părintele Calistrat Chifan prin această grea experienţa se va afla în prim-planul dialogului. Toţi cei care-l urmăresc şi îndrăgesc pe părintele Calistrat Chifan de la Mănăstirea Vladiceni în pot adresa întrebări, în direct, pe pagina de Facebook BZI.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu