BZI LIVE

LIVE VIDEO – O nouă incitantă și consistentă emisiune BZI LIVE alături de prof. univ. dr. Adrian Severin, expert al ONU și OSCE, fost ministru al MAE și europarlamentar

Publicat: 18 dec. 2023
_____ Vizualizări 1 Comentariu

Marți, 19 decembrie 2023, cu începere de la ora 13.00 (via Zoom) este programată o nouă incitantă și consistentă emisiune BZI LIVE alături de prof. univ. dr. Adrian Severin, expert al Organizației Națiunilor Unite (ONU) și al Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (OSCE), fost ministru al Afacerilor Externe și europarlamentar!

Alături de acesta vor fi ”atacate” următoarele fierbinți și de impact subiecte de geopolitică și geostrategie internă și externă: 1. Ucraina și Republica Moldova, oficial, start in negocieri de aderare la UE! Ce însemna asta?; 2. Ce mai rămâne cu evenimentele, Lovitura de Stat sau Revoluția din 1989?; 3. Replica lui Vladimir Putin pentru Joe Biden: ”Federația Rusă nu are interes economic, geostrategic, geopolitic, militar sau de altă natură să atace NATO”!; 4. De la blocajul financiar (cauzat de Viktor Orban) al celor 50 miliarde Euro pentru Ucraina la publicația ”Politico” care vorbește de planul refacerii „Austro-Ungariei”!; 5. Ce se mai întâmplă în Războiul Israel – Hamas!; 6. Rusia – Arabia Saudită și „Marele Plan” de a reduce exporturile de petrol! Așadar, o nouă provocatoare și plină de analize ediție BZI LIVE ce nu trebuie ratată!

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Comentarii
Adauga un comentariu