Magazin

O nouă locație DENTESSE Kids & Teens, clinica stomatologică a copilului tău

Publicat: 29 sept. 2020

Clinica DENTESSE Kids & Teens și-a mutat sediul într-o nouă locație, situată în zona centrală a Iașului, pe str. Săulescu, nr. 13. Echipa medicală DENTESSE Kids & Teens își întâmpină pacienții într-un spațiu mai generos, cu mai multe cabinete dentare, centru de radiologie integrat și distracție fără limite.

Povestea DENTESSE Kids & Teens a început în urmă cu 8 ani, când grupul de clinici DENTESSE a creat un concept unic în regiunea Moldovei: o clinică stomatologică, dedicată exclusiv copiilor și adolescenților.

Locul ideal în care fiecare vizită la stomatolog a copiilor devine o nouă aventură alături de eroii preferați. Având convingerea că jocul este cel mai bun mod de educare, DENTESSE Kids & Teens promovează importanța stomatologiei pediatrice printr-o abordare ludică a tratamentelor stomatologice. Ambientul modern, interiorul tematic al cabinetelor medicale, amenajarea zonei de joacă și echipa medicală specializată în tratarea afecțiunilor dentare pediatrice, recomandă DENTESSE Kids & Teens ca fiind cea mai bună opțiune pentru părinții care vor să asigure copiiloro îngrijire medicală dentară adecvată vârstei acestora.

“Conceptul de clinică dedicată copiilor l-am integrat din dorința de a oferi celor mici o experiență plăcută la stomatolog, asociată cu distracția, asigurându-leastfel, o atmosferă ce alungă teama de medicul dentist.

Punem accent pe informarea corectă a părinților în ceea ce privește sănătatea dentară a copiilor și ne asumăm un rol de educator a celor mici prin jocuri ce țin de îngrijirea dinților.

Stă doar in puterea noastră, a parinților, să le oferim copiilor noștri șansa unui zâmbet frumos și sănătos” – declară lector universitar Dr. Amelia Surdu, fondator Clinicile DENTESSE.

Mai multă distracție înseamnă mai multe zâmbete fericite! Numeroase studii în domeniu au demonstrat că prima vizită la stomatolog a copilului influențează modul în care acesta va reacționa la vizitele viitoare în cabinet. De aceea, e important pentru copil să găsească, atunci când vine la stomatolog, un mediu prietenos, în care să se simtă în siguranță. Mii de copii din Iași și din toată regiunea Moldovei se bucură de tratamente stomatologice finalizate cu succes, revenind cu bucurie în cabinet.

Ambientul este primitor, sălile de tratament tematice sunt dotate cu ecrane pe care rulează filmele lor preferate, echipa medicală este dedicată exclusiv copiilor, fiind înzestrată cu multă răbdare și abilități de comunicare. Metodele atraumatice de tratament sunt motive în plus pentru care experiența în clinica DENTESSE Kids & Teens este plăcută.

Foarte importantă este alegerea medicului stomatolog pediatru. Așa cum pentru alte afecțiuni se obișnuiște vizita la medicul pediatru, specializat în bolile copilului, la fel trebuie să se întâmple și în cazul tratamentelor dentare. Mulți părinți își duc copiii la medicul stomatolog al familiei, însă, recomandat este să se adreseze unui medic dentist pediatru, specializat în patologii dentare specifice copiilor. Este esențial ca medicul dentist să poată dezvolta o relație de încredere cu cei mici. La clinica DENTESSE Kids & Teens, medicii stomatologi au specializare în tratatamentul afecțiunilor dentare ale copiilor și dețin tactul și răbdarea necesare în abordarea celor mici.

Copilul responsabil de astăzi va fi adultul cu o dantură sanătoasă. De aceea, DENTESSE Kids & Teens își asumă rolul de a informa și de a-i face pe părinți să conștientizeze că igiena orală corectă în timpul copilăriei este esențială. Acest lucru poate fi posibil numai prin respectarea vizitelor stomatologice, realizate de cel puțin două ori pe an și prin încurajarea obiceiurilor corecte de îngrijire dentară și de alimentație sănătoasă. Vizitele periodice la medicul stomatolog pediatru previn tratamentele dentare complexe ajutând la diagnosticarea precoce a afecțiunilor dentare și identificarea nevoii unor tratamente de aliniere a dinților cu aparate dentare la timpul potrivit.

În cadrul clinicii DENTESSE Kids&Teens sunt abordate tratamente de stomatologie generală pediatrică, profilaxie dentară, chirurgie dentară pediatrică, ortodonție, ortopedie dento-facială, asociate cu tehnici de inhalosedare și sedare generală. Toate acestea sunt dublate de un suport psihologic de specialitate și de sesiuni de informare privind igiena și sănătatea orală atât pentru copii cât și pentru părinți.

Grupul de clinici stomatologice DENTESSE  își desfășoară activitatea în patru locații centrale:

  • clinica DENTESSE Kids & Teens dedicata exclusiv copiilor și adolescenților, situată în Iași, str. Săulescu 13
  • două clinici medicale dentare dedicate adulților în Iași, situate în str. Sf. Lazăr 76 și în str. Săulescu 13
  • clinica DENTESSE Huși, str. Stefan Cel Mare 79

Pentru a accesa mai multe informații despre clinica DENTESSE Kids & Teens, despre tratamentele dentare si programări vizitați pagina web https://dentesse.ro/contact-kids/ sau prin apel telefonic la 0332 101000.

 

Adauga un comentariu