Sport

O nouă performanță pentru Răzvan Lucescu! Al-Hilal a primit premiul pentru cel mai bun club arab al anului

Publicat: 31 dec. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
O nouă performanță pentru Răzvan Lucescu Al-Hilal a primit premiul pentru cel mai bun club arab al anului

Al-Hilal, echipa lui Răzvan Lucescu, a mai câștigat un premiu după ce a cucerit Liga Campionilor Asiei. Formația pregătită de antrenorul român a primit titlul de cel mai bun club din zona arabă.
Premiul a fost acordat de Globe Soccer Awards, o gală organizată la Dubai, de Asociația Europeană a Agenților de Jucători și Asociația Europeană a Cluburilor. Premiul pentru cel mai bun club arab a fost acordat de Mikael Silvestre, fostul star de la Inter Milano, Manchester United și Arsenal.
În prezent, Al-Hilal este pe locul șapte în campionatul Arabiei Saudite, cu 21 de puncte, la opt distanță de liderul Al Nasr Riyadh, dar cu trei meciuri mai puțin.

Antrenorul român nu se grăbește să revină în Europa

Tehnicianul de 50 de ani nu este atras deocamdată de revenirea în fotbalul european. Răzvan Lucescu susține că Liga întâi este mult inferioară campionatului saudit – Al Hilal a demonstrat acest lucru și la Campionatul Mondial al Cluburilor.
Am arătat că putem juca de la egal la egal cu o forță precum Flamengo. Rămâne regretul că nu am jucat finala, nu te întâlnești des cu o asemenea situație. Sunt puțin trist, dar conștient de lucrurile bune făcute.
Eu mă simt excelent aici, am fost extraordinar de fericit după ce am câștigat Liga Campionilor Asiei, nu am mai trăit așa ceva. Am fost fericit și la PAOK, am produs o mare bucurie multor oameni. Au trecut mulți antrenori români pe aici, nume importante, și știu ce presiune este aici. Mă simt bine aici, nu mă gândesc să plec, mai am contract un an și jumătate,” a precizat Răzvan Lucescu.

Adauga un comentariu