National

O nouă pierdere pentru teatrul românesc: actorul Paul Talașman s-a stins din viață

Publicat: 19 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
O nouă pierdere pentru teatrul românesc actorul Paul Talașman s-a stins din viață

Cunoscutul actor Paul Talașman a murit la vârsta de 68 de ani. Anunțul trist a fost făcut pe pagina oficială de Facebook a teatrului de Revistă Constantin Tănase.

”Colegul nostru, actorul PAUL TALAȘMAN ne-a părăsit, plecând să strălucească de-acum încolo printre stelele Teatrului și Filmului românesc. Dumnezeu să îl odihnească! Condoleanțe familiei îndoliate”.

„Toți aceia care doresc să-i aducă un ultim omagiu actorului PAUL TALAȘMAN sunt așteptati  în foaierul Salii Savoy a Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”, apoi va fi depus la Capela Străulești 2, unde va avea loc și înmormântarea , miercuri 18 februarie 2020, la orele 13. Dumnezeu să-l odihnească în pace! ”

„UNITER își exprimă regretul pentru plecarea dintre noi a actorului Paul Talașman, artist al Teatrului de Revista „Constantin Tănase”.

Paul Talașman s-a născut pe data de 12 iunie 1952 și a făcut performanță pe scena teatrului românesc prin rolurile pe care le interpreta la teatrul Dramatic din Baia Mare.

”Eram actor în  Baia Mare, la Teatrul Dramatic și nu puteam merge în turneu la Ivano-Frankvisc, în Ucraina românescă, să joc pentru românii de peste Tisa  (unde toți „plânsu-mi-s-au”); eram iubitor de public, aveam revistă de top în acest Teatru, secție de Revistă, alături de care am făcut carieră în cel mai frumos mod posibil”, declara actorul Paul Talașman cu ceva timp în urmă.

Adauga un comentariu