Prima pagină » Eveniment-Social » O nouă premieră la Opera Iași. Se pot cumpăra bilete!
O nouă premieră la Opera Iași. Se pot cumpăra bilete!

O nouă premieră la Opera Iași. Se pot cumpăra bilete!

17 mai 2024, 08:41, 2 ,
BZI.ro, în Eveniment-Social

Opera Națională Română din Iași pune în vânzare astăzi, la ora 12:00, biletele de intrare la ultimele spectacole ale stagiunii 2023-2024.

Stagiunea se va încheia cu o nouă premieră, „Turandot”, de Giacomo Puccini, care este programată pe 29 și 30 iunie, de la ora 18:30, în Sala Mare.

Luna viitoare, spectatorii ieșeni vor putea urmări alte cinci reprezentații ale teatrului liric local. În Sala Mare, de la ora 18:30, vor avea loc „Cenușăreasa”, de Serghei Prokofiev, pe 1 și 2 iunie, „Sunetul muzicii”, de Richard Rodgers, pe 5 iunie, și „Nunta lui Figaro”, de Wolfgang Amadeus Mozart, pe 8 iunie, iar la Palatul Culturii din Iași, pe 18 iunie, de la ora 20:00, este programat „Concert la Palat. Puccini a quattro mani”.

Biletele de intrare la evenimentele amintite pot fi achiziționate de pe site-ul operaiasi.ro și de la Agenția Operei, care este situată în foaierul instituției.

Luna viitoare, Opera Iași va fi prezentă și în fața publicului din capitală, pe 11 iunie, de la ora 19:00, cu spectacolul „Tosca”, de Giacomo Puccini, în cadrul Bucharest Opera Festival.

Comentarii
  • Fiind an electoral s-a dat startul pentru constructia spitalului regional.
    Sa speram ca se va si termina…

    Dar despre cladirea Operei nu se mai vorbeste nimic.
    Este clar ca lumina zilei ca banii au disparut in Satania Ucraina si in pe alte cheltuieli ale Parlamentului CRIMINAL, Tradator si Jefuitor si pe fonduri de campanie electorala !

    Trist este ca in DNA si in alte asemenea institutii sunt niste INCOMPETENTI sclavi si TRADATORI care nu-si fac meseria pentru care iau salarii nemuncite.

    Pentru toate acestea va veni scadenta si in toate orasele vor fi eshafoduri pentru a fi SPANZURATI CRIMINALII, TRADATORII, JEFUITORII si COMPLICII acestora !

    Am fost sigur ca asa se va intampla cu banii pentru cladirea Operei !
    Nici peste un mileniu nu se mai construi o noua cladire pentru aceasta institutie pe care JEFUITOAREA satanista Rancea a distrus-o si a lasat in locul ei la conducere un pupincurit idiot !

    Pe timpul lui Stefan cel Mare Iasul nu insemna nimic, asa cum incepe sa nu mai insemne mare lucru de la zi la zi. Iasiul incepe sa redevina un targ infect plin de jidani paduchiosi spurcati.

  • Aceasta cladire s a dovedit suficienta in anii trecuti ! Problema consta in aparitia unui public real, cunoscator, nu prezentator de ultime achizitii vestimentare, masini parcate si care sa poata penaliza lipsa calitatii spectacolelor prezentate !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *