Actualitate

O profesoară din Oradea a murit după rapel! Cauza ar fi intoxicaţie cu o „substanţă necunoscută“

Publicat: 13 mart. 2021
Profesoara Adriana Maria Bunea a murit din cauza unei intoxicaţii cu o substanţă necunoscută

O profesoară la Liceul German „Friedrich Schiller“ din Oradea, Adriana Maria Bunea, a murit din cauza unei intoxicaţii cu o substanţă necunoscută, la câteva zile după ce a făcut doza de rapel cu vaccinul Moderna.

Profesoara Adriana Bunea a murit joi seara, 11 martie 2021, la Spitalul Judeţean Oradea, după ce, cu câteva zile mai devreme, respectiv pe 8 martie, a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului în stare foarte gravă.

Managerul spitalului din Oradea, dr. Adrian Duşe, a declarat pentru presa locală că diagnosticul prezumtiv în cazul profesoarei a fost „intoxicaţie cu substanţă necunoscută”.

Cauza morţii va fi stabilită în urma necropsiei.

O profesoară din Oradea a murit după ce ar fi primit a doua doză de vaccin Moderna

De asemenea, în ziua în care a ajuns la spital, profesoara ar fi primit a doua doză de vaccin împotriva COVID-19, respectiv doza de rapel cu vaccinul Moderna, însă medicii au explicat că nu există nicio legătură între doza de rapel şi moartea profesoarei.

Soţul Adrianei Bunea, profesorul Vasile Bunea, a explicat pentru bihon.ro că, în ultimele săptămâni, soţia lui s-a simţit rău în mai multe rânduri, dar nu se ştia să fi avut probleme de sănătate.

„Colectivul Liceului Teoretic German «Friedrich Schiller» anunţă, cu nemărginită durere, trecerea la cele veşnice a doamnei profesoare Bunea Maria Adriana, director al liceului între anii 2009-2014, un om de ţinută morală excepţională, un dascăl dedicat şi un coleg apreciat. Cuvintele devin prea sărace, insuficiente parcă, pentru a exprima regretul de care suntem cuprinşi noi, toţi cei care am cunoscut-o, la aflarea tristei veşti despre dispariţia sa fulgerătoare”, se arată într-o postare făcută vineri pe site-ul Liceului German din Oradea.

Bărbat decedat după vaccinarea cu serul de la AstraZeneca

Un bărbat de 47 de ani a decedat după ce s-a vaccinat anti-COVID-19. Acesta a făcut infarct a doua zi după imunizarea cu serul de la AstraZeneca, iar medicii nu au reușit să îl salveze. Astfel că, DSP Gorj a făcut verificări în acest caz.

Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) declară că, pe durata triajului epidemiologic, nu au fost indicate probleme cronice de sănătate. De asemenea, după administrarea vaccinului, bărbatul nu a prezentat o alterare a stării de sănătate.

Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) a anunțat că după ce triajul medical a fost făcut, efectuat potrivit protocoalelor medicale, nu au fost semnalate probleme cronice de sănătate. După ce doza de vaccin i-a fost administrată, așa cum cere procedura, bărbatul a rămas în spaţiul de supraveghere postvaccinală timp de 15 minute și nu a prezentat modificări ale stării de sănătate. Ulterior, acesta a părăsit centrul de vaccinare.

Coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID-19 în România, Valeriu Gheorghiță, a declarat că vaccinul AstraZeneca ar putea fi eliminat, dacă pragul de vârstă nu va fi crescut la 65 de ani.

Comentarii
  • Bogatii acestei lumi nebune au fabricat acest covid in laboratoare pentru a decima populația Terrei. Covidul se dezvolta intr-o veselie in țările murdare, adictate de sex și corupție. Dar nu a fost suficient numărul de morți. Toate vaccinurile sunt mortale. Tot criminalii cu bani plătesc laboratoarele care scot vaccinurile.

Adauga un comentariu