Actualitate

O româncă a devenit virală mâncând carne crudă. Videoclipurile ei au strâns sute de mii de vizualizări – VIDEO

Publicat: 14 iun. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
O româncă a devenit virală mâncând carne crudă. Videoclipurile ei au strâns sute de mii de vizualizări - VIDEO
Sabina, o tânără din România, a devenit virală pe rețelele de socializare

Sabina, o tânără din România, a devenit virală pe rețelele de socializare, mai precis pe TikTok, acolo unde videoclipurile sale strâng sute de mii de vizualizări. Motivul este unul cât se poate de simplu: tânăra mănâncă numai carne crudă. Dacă unii o încurajează și o apreciază, alții o critică destul de dur.

Videoclipurile Sabinei au făcut înconjurul Internetului. Pe TikTok, tânăra se bucură de un succes fenomenal, la care alte doamne și domnișoare doar visează. Sabina preferă să mănânce carnea crudă, în loc să o gătească.

O româncă a devenit virală pe TikTok, mâncând carne crudă

Majoritatea internauților este curioasă să vadă care este motivul pentru care Sabina preferă să mănânce carne negătită și cum se simte. Sabina a mărturisit că, prin acest obicei, a scăpat și de coșurile pe care le avea pe față.Tânăra postează videoclipuri aproape în fiecare zi. Internauți din toată lumea le văd și adesea îi lasă comentarii. Românii rămân cei mai curioși, însă Sabina îi ține la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei.

În general, Sabina discută pe TikTok despre alimentație. Adoră produsele bio și preferă mâncarea naturală, negătită. Brânza, laptele, ouăle și carnea sunt alimentele de bază pe care le consumă zi de zi.

@sabinaavrn #rawmeat ♬ Le Festin (From „Ratatouille”) – Movie Sounds Unlimited

Ce spun specialiștii despre consumul de carne crudă

Sabina a mai povestit, la un moment dat, că a fost vegană timp de șase luni și că ulterior și-a dat seama cât de mult i-a lipsit să consume aceste alimente.

„Am fost vegană 6 luni și uitasem cât de sățios este să mănânci două ouă cu o bucată de brânză. La modul atât, fără legume. Atenție, ouă și brânză de țară. Și carnea în unt, nu din supermarket. Doar carne, fără cartofi, fără legume, fără nimic. Fără condimente. Mă face să mă simt mult mai energică după ce mănânc”, a povestit tânăra pe TikTok.

Tânăra a mai mărturisit că toate vitaminele și mineralele din carne sau din ouă și brânză se absorb direct, așadar se simte mult mai bine de când are acest stil alimentar.

Despre consumul de carne crudă, specialiștii spun că poate conține bacterii dăunătoare, inclusiv Salmonella, Listeria, Campylobacter și E. coli, care pot provoca toxiinfecții alimentare. Aceste bacterii sunt distruse atunci când carnea este gătită corect.

@sabinaavrn #rawmeat ♬ original sound – brando

Adauga un comentariu