Actualitate

O româncă a rămas șocată de prețul unei ciorbe în Grecia: „Surpriza a fost la final”

Publicat: 08 iul. 2022
_____ Vizualizări 3 Comentarii
O româncă a rămas șocată de prețul unei ciorbe în Grecia Surpriza a fost la final
O româncă a plătit pentru o ciorbă de pește 18 euro, mai exact 89 de lei.

Nu mai este un secret că în ultima perioadă, toate prețurile au crescut, indiferent de domeniu. Cu toate acestea, Grecia a rămas una din destinațile preferate de români atunci când își aleg vacanța pe perioada verii.

Așa a făcut și o româncă. Femeia a plecat în concediu să se simtă bine, însă a avut parte de un șoc atunci când a decis să merrgă la un restaurant din Nydri, iar în momentul în care a venit nota de plată, femeia a rămas uimită.

Ce sumă a platit femeia pentru o ciorbă de pește, în Grecia

Litoralul Mării Egee este locul în care foarte mulți români aleg să îți petreacă concediul de vară. Cu toate acestea, prețurile nu sunt deloc mici.

Femeia susține că a mers la o terasă și a comandat o ciorbă de pește care era trecută în meniu, însă prețul nu era afișat. În momentul în care a cerut nota de plată, aceasta a rămas surprinsă deoarece o singură ciorbă de pește a costat 18 euro.

„Îmi pare rău pentru voi dragilor. Dar că sa vă consolam și noi am avut o experiență urâtă azi la taverna Elena din Nydri. Am vrut să mâncăm o ciorba de pește, era trecută în meniu, dar fără preț.

Am întrebat dacă au și ne-au răspuns că da, doar că și noi am greșit că nu am întrebat cât e porția. Surpriza a fost la final…..18 euro porția…”, a scris românca pe Facebook.

Românii trebuie să plătească mai mult pentru o vacanță

Pandemia i-a ținut pe oameni departe de concediile mult visate, o bună perioadă de timp. În această perioadă, tot mai mulți români pleacă în vacanță. Prețurile au explodat, iar oamenii trebuie să scoată din buzunar mai mulți bani față de anii trecuți.

Chiar dacă îi costă mai mult, românii nu renunță la vacanță. Cei mai mulți au recurs la diferite metode pentru a economisi banii: schimbă destinația, se cazează la hoteluri cu mai puține stele, sau alocă sume mai mici pentru distracții. Cu toate acestea, românii se declară nemulțumiți de situația actuală.

Grecia este în top 3 țări preferate de români. Când vine vorba de stațiuni, aceștia aleg cel mai des: Halkidiki, ,Insulele Thassos, Zakynthos, Creta și Corfu.

Comentarii
  • Asta e o fraereala veche la turistii prostalai de zeci de ani de zile practicata pe toate continentele , din Italia in Turcia , din Egipt in India , din China in Brazilia !, cind vedeti un meniu fara preturi ori indescifrabile fugiti cit mai aveti timp !

  • Ciorba? In Grecia? O fi fost restaurant al vreunui roman, ca de altfel n-ai sa gasesti ciorba in restaurantele grecesti. Mai au unele supe, dar ciorbe, nici vorba.

  • Grecia a depasit cu mult pragul nesimtirii privind industria ospitaliera. Preturile localurilor sunt aberante, costurile per total au crescut cu aproape 25 procente si totusi romanii se duc cu ochii inchisi. Si in Romania sunt ffffff mari pe litoral, dar la greci se pare ca jecmaneala e la ea acasa.

Adauga un comentariu