Local

O societate comercială din Iași a fost sancționată de polițiștii de imigrări

Publicat: 26 sept. 2022
O societate comercială din Iași a fost sancționată de polițiștii de imigrări
Polițiștii de imigrări din cadrul Serviciului pentru Imigrări al Județului Iași desfășoară permanent acțiuni privind prevenirea și combaterea muncii ilegale a cetățenilor străini

Polițiștii de imigrări din cadrul Serviciului pentru Imigrări al Județului Iași desfășoară permanent acțiuni privind prevenirea și combaterea muncii ilegale a cetățenilor străini. O societate comercială a fost sancționată cu 20.000 de lei.

„La data de 23 septembrie a.c., polițiștii de imigrări din cadrul Serviciului pentru Imigrări al Județului Iași au continuat acțiunile, pe raza de competență, scopul fiind prevenirea și combaterea muncii ilegale a cetățenilor străini.

Au fost verificate două societăți comerciale. Într-un caz nu au fost constatate nereguli, iar în cel de-al doilea, societatea comercială a fost sancționată cu amendă în valoare de 20.000 de lei, întrucât a angajat cu contracte de muncă cu normă întreagă doi cetățeni străini, care se aflau legal în România în scop de studii”, potrivit autorităților.

Acțiunile polițiștilor vor continua și în perioada următoare.
Adauga un comentariu