National

O șoferiță care a lovit un copil s-a dat jos din mașină, l-a certat și mai apoi a plecat – VIDEO

Publicat: 01 dec. 2020
un copil este implicat într-un accident rutier în Bistrița
un copil este implicat într-un accident rutier în Bistrița

Reacţia incredibilă a unei şoferiţe care a lovit un copil. Aceasta s-a dat jos din mașina, l-a certat pe băiat ca mai apoi să plece liniştită în treburile ei.

Întâmplarea a avut loc în Bistrița, pe o stradă din localitate. Imaginile au fost prezentate prima oară de presă locală. Pe înregistrare se poate vedea cum un copil traversează strada și este ulterior lovit de o maşină.

O șoferiță a dat peste un copil ca mai apoi să îl certe

După ce a lovit un copil, o șoferiță a considerat că este mai bine să oprească mașina și să își certe victima. Pe filmările unei camere de supraveghere se observa faptul că în cartierul Subcetate din Bistrița, doi copii fug printre mașinile parcate. La un momendat, unul dintre ei este accidentat de o mașina. Şoferiţa nu a mai apucat să reacţioneze și l-a accidentat pe băiat. După ce evenimentul rutier a avut loc, copilul a alergat speriat spre troturar. Șoferița și pasagerul se dau jos din mașina și îl ceartă pe copil. Totuși, șoferița l-a întrebat mai întâi cum se simte. Întregul incident a fost surprins de o cameră video din zonă.

”Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Bistrița s-au autosesizat în urma vizionării imaginilor și fac verificări cu privire la incident” a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ BN, Crina Sârb.

Adauga un comentariu