National

O şoferiţă de TIR, ucisă într-un accident rutier în Franţa. Românca nu poate fi repatriată

Publicat: 19 mart. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
O şoferiţă de TIR ucisă într-un accident rutier în Franţa. Românca nu poate fi repatriată

Lucreția Rus, o tânăra șoferiță româncă de TIR și mamă a trei copii a fost ucisă într-un cumplit accident în Franța. Aceasta nu poate fi repatriată din cauza cheltuielilor imense. Familia româncei a transmis că firma la care Lucreția și soțul ei lucrau „s-a răzgândit”.

Lucreția, o tânăra conducătoare auto din comună Rebra (Bistrița-Năsăud), s-a stins din viață pe data de 16 martie 2020, într-un cumplit accident rutier. Incidentul nefericit s-a produs pe autostrada A36 din Franța, în zona orașului Mulhouse.

Soțul Lucreției, Marius, a fost mai norocos şi a supraviețuit accidentului. Bărbatul se află internat într-un spital din Franța, iar conform unor surse, viața nu îi este pusă în pericol.

O prietenă a Lucreției a publicat, noaptea trecută, pe Facebook, o rugăminte a familiei din Rebra, după ce firmă la care românca era angajată i-ar fi anunțat pe oameni că se va ocupa de repatriere, iar apoi s-a răzgândit.

„Fac acestă postare la rugămintea familiei Lucretiei Rus! Doamna din imagine este Măriuța Scurtu (mama Lucreției), copiii au rămas în grijă dumneaei.

Poza este făcută astăzi cu cei trei copilași cu vârsta cuprinsă între 3 și 12 ani, care își plâng mama decedată în accidentul din Franța care a avut loc în data de 16.03.2020.

Dacă până acum, firma la care munceau cei doi spunea că se vor ocupa de repatrierea Lucreției, ei bine..se pare că s-au răzgândit! Familia își dorește să aducă în țară corpul neînsuflețit al Lucreției și au nevoie de ajutorul nostru.

Suntem în Postul Paștelui, vă rog haideți să ajutăm cu toții fiecare cu cât poate pentru ca Lucreția să poată să fie repatriată. Familia are nevoie de 10 mii de euro pentru repatrierea trupului neînsuflețit al Lucreției”, a scris Ancuța Florica Gagea, într-un grup de Facebook dedicat șoferilor români profesioniști.

Adauga un comentariu