International

O sportivă celebră în vârstă de 18 ani, supranumită ”copilul minune”, s-a sinucis! Ce a scris în biletul de adio

Publicat: 13 mai 2020

Sfârșit tragic pentru schioarea Johanna Bassani, o sportivă austriacă celebră care abia împlinise 18 ani. Supranumită ”copilul minune”, ea a fost găsită fără suflare în propria locuință. Împrejurările morții rămân, deocamdată, suspecte.

Medaliată cu argint la Olimpiada de Iarnă pentru Tineret din 2020, de la Lausanne, Bassani a decedat ”complet neașteptat”, după cum a anunțat Asociația Austriacă de Schi (OSV).

Văzută drept ”copil minune” și o mare speranță a schi-ului din Austria, Johanna a fost găsită moartă, deși era testată regulat și starea ei de sănătate era una foarte bună.

”Copilul minune” al schiului s-a sinucis

Poliția a deschis o anchetă pentru a afla ce s-a întâmplat, de fapt. Există varianta că adolescenta s-ar fi sinucis, dar până acum nu a fost făcut niciun anunț oficial în acest sens.

Johanna Bassani a lasat un bilet de „adio”. In acest moment, politia merge pe mai multe variante privind aceasta moarte suspecta. Se vorbeste insa tot mai tare despre o sinucidere. Planetski.eu a lansat aceasta ipoteza si chiar sustine ca exista un bilet de „adio”, pe care anchetatorii la-r fi gasit langa trupul fetei. „Nu mai suport presiunea” si „Nu vreau sa fac asta, dar nu mai pot”, ar fi scris Johanna.

Bassani, care studia în domeniul design-ului, ar fi urmat să facă trecerea la seniori în această toamnă, iar experții o vedeau drept o viitoare mare campioană.

Adauga un comentariu