National

O tânără de 12 ani din Sibiu a dispărut de acasă. Anunţul făcut de poliţişti

Publicat: 18 ian. 2021
Cristina Ramona, selfie cu efecte pe instragram
O fetita de 12 ani a disparut de acasa, iar politistii cer ajutorul cetatenilor

Poliţiştii cer ajutorul cetăţenilor pentru a găsi o tânără de 12 ani din Sibiu care a dispărut de acasă. Cristina Ramona, pe numele ei, a fost dată dispărută de bunicul ei. Bătrânul a sunat de urgenţă la 112 şi oamenii legii au început căutările.

Polișiștii îi roagă pe oameni să ajute la găsirea minorei.

Ce se întâmplă cu Cristina Ramona, tânăra dispărută de acasă

Cristina Ramona Roth a plecat de acasă pe data de 16 ianuarie, la prânz, în jurul orei 14:00, potrivit IPJ Sibiu.

„La data de 17 ianuarie a.c., poliţiştii sibieni au fost sesizaţi de către un bărbat cu privire la faptul că, la data de 16 ianuarie a.c., în jurul orei 14,00, nepoata sa minoră, Cristina Ramona Roth, în vârstă de 12 ani, a plecat de la domiciliul său din municipiul Sibiu, fără a mai reveni”, a declarat IPJ Sibiu.

Poliţiştii au făcut un apel cater populaţie pentru a-i ajuta la găsirea fetei. Oamenii legi susţin ca Cristina Ramona Roth cântărește aproximativ 50 de kilograme, are o înălțime de 1 metru 50, părul de culoare castaniu deschis, lung și drept, ochii căprui, constituție atletică.

„Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această minoră sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situaţii de urgenţă 112”, mai spune IPJ Sibiu în legătură cu acest caz.

Tânără de 12 ani din Sibiu care a dispărut de acasă era îmbrăcată în ziua dispariției într-o geacă din fâș, cu glugă neagră, o pereche de pantaloni tip leggings tot negri, iar în picioare era încălțată cu niște adidași negri.

Anunțul făcut de polițiști în cazul dispariţiei lui Sebastian

Sâmbăta, 16 ianuarie, au fost reluate căutările lui Sebastian, copilul dispărut pe 9 ianurie din Arad. 16 polițiști și cinci autospeciale, 6 jandarmi cu două autospeciale, 12 pompieri cu trei autospeciale, 20 de voluntari cu 5 autoturisme de teren și pădurari au plecat pe urmele copilul dispărut acum o săptămână din Vânători, un sat din județul Arad. Claudia Iuga, purtător de cuvânt IPJ Arad, spune că „nu sunt indicii de răpire, în condițiile în care orice informație verosimilă a fost verificată”.

La lăsarea nopții s-a încheiat o nouă zi de căutări. Zăpada proaspăt așternută a făcut imposibilă folosirea câinilor de urmă.

„Nu avem noutăți, dar toate persoanele implicate, polițiști, pompieri, pădurari și voluntari, speră să-l găsească pe Sebastian”, a spus Claudia Iuga, purtător de cuvânt al Poliției Arad. Pe 14 ianuarie, un bătrân de 61 de ani a fost găsit după două săptămâni de la dispariție. A fost o veste care aduce speranță.

Se investighează toate pistele, orice informație verosimilă. Nu există indicii de răpire”, spun polițiștii implicați în cercetări. „A fost audiat tot satul”, completează ei.

Căutările cuprind o zonă de câmpie întinsă, brăzdată de canale și canalicule agricole.

Sebastian are 1,20 metri înălțime, păr șaten, fața ovală și constituție astenică. La fel ca şi în cazul tineri de 12 ani dispărute de acasă, din Sibiu, autoritățile fac apel către cei care dețin informații despre unde s-ar putea afla minorul să apeleze 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție.

Comentarii
Adauga un comentariu