International

O tânără de 18 ani a făcut un gest nebunesc ! Și-a călcat bebelușul pe cap, crezând că așa se va împăca cu fostul iubit

Publicat: 18 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
O tânără de 18 ani a făcut un gest nebunesc  Și-a călcat bebelușul pe cap crezând că așa se va împăca cu fostul iubit

O tânără de 18 ani din Statele Unite ale Americii nu a mai ținut cont de nimic și și-a călcat bebelușul pe cap. A crezut că prin acest gest șocant se va împăca cu fostul ei iubit. Ea ar fi fost supărată pe tatăl copilului.

Alicia Brea, din Hollywood, Florida, a fost arestată și acuzată de cruzime împotriva copilului. Incidentul a ieșit la iveală după ce tânăra i-a trimis fostului iubit, tatăl copilului, o fotografie în care era surprinsă călcând bebelușul pe cap.

O tânără și-a călcat bebelușul pe cap

Scopul acestui gest șocant a fost să vadă dacă fostul iubit s-ar întoarce la ea. Apelul la poliție a fost făcut de o prietenă a Aliciei Brea, care a văzut și ea fotografia tulburătoare. În urma investigației, polițiștii au descoperit imaginea incriminatoare în telefonul tinerei.

Ancheta a dezvăluit că tatăl copilului se despărțise recent de Alicia Brea, iar aceasta spera să-l recâștige prin gestul extrem.

„A declarat că este supărată pe tatăl copilului ei și i-a trimis o fotografie cu ea călcând pe capul copilului pentru a vedea dacă tatăl bebelușului se va întoarce la ea”, a spus poliția.

Autoritățile au declarat ulterior că Alicia Brea a susținut că i-a trimis tatălui mai multe poze cu copilul nevătămat, pentru a demonstra că nu ar avea intenția să-l rănească. Polițiștii nu au observat răni vizibile la copil în urma acestui incident.

Un bărbat și-a aruncat bebelușul născut prematur în râul Dâmbovița din Capitală

Un bărbat și-a aruncat bebelușul născut prematur în râul Dâmbovița. Incidentul s-a petrecut după ce tatăl copilului l-a înfășurat pe acesta într-o pungă, înainte de a comite gestul extrem. Până în acest moment, nu se cunoaște dacă bebelușul era încă în viață sau deja decedat în momentul în care a fost aruncat în apă.

Polițiștii de la Secția 20 au fost sesizați pe data de 7 mai 2024, în urma unui apel alarmant. Conform declarațiilor, o femeie a născut prematur într-o încăpere improvizată, iar partenerul ei a decis să își ucidă copilul printr-un act necugetat.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București, în colaborare cu agenții din cadrul Serviciului Omoruri, care au început imediat investigațiile.

Adauga un comentariu