Titlurile zilei

O tânără de 19 ani a fost urmărită și violată în plină stradă la Iași! Degeaba a țipat ca din gură de șarpe. Nimeni nu a auzit și nu a intervenit (EXCLUSIV)

Publicat: 01 mai 2021
Polițiștii din Iași, în timp ce fac verificări și tânăra care a fost violată
Tânăra în vârstă de 19 ani a încercat să scape din mâinile agresorului și a țipat ca din gură de șarpe, dar nimeni nu a auzit-o

O tânără din Iași a fost violată cu sălbăticie în plină stradă. Femeia a fost urmărită de un individ, iar la un moment dat bărbatul a sărit pe ea și a început să o dezbrace. Țipetele femeii nu au fost auzite, iar câteva zeci de minute a trecut printr-un adevărat coșmar. După ce a scăpat din mâinile agresorului, a anunțat Poliția. În scurt timp, agresorul a fost identificat

Scene șocante la Iași. O tânără în vârstă de 19 ani a fost urmărită și violată în plină stradă. Povestea începe în seara de 19 aprilie, când tânăra a cărei identitate o vom proteja a mers la locuința unui amic din comuna Scânteia. A mers la acesta pentru a-l chema pe iubitul ei acasă. După ce a intrat în casa cunoscutului și i-a spus iubitului ei ce a avut de spus, a plecat cu gândul de a se întoarce acasă. Pe drum a fost urmărită de un individ din aceeași localitate, iar la un moment dat bărbatul a sărit pe ea, a târât-o la marginea drumului și a profitat de ea.

Degeaba a țipat, pentru că nimeni nu a auzit-o. După ce a scăpat din mâinile agresorului, a plecat spre casă și a povestit prin ce a trecut. Polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de viol și au făcut verificări. La scurt timp l-au ridicat pe individul care se numește Constantin Chiriac și l-au reținut pentru 24 de ore.

A fost arestat preventiv pentru viol

Ulterior, polițiștii l-au prezentat pe individ în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă. Magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au admis recent cererea anchetatorilor în cazul lui Constantin Chiriac.

„Instanța admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecatoria Iași privindu-l pe inculpatul Constantin Chiriac, pentru săvârșirea infracțiunii de viol. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Constantin Chiriac, pentru o perioadă de 30 de zile. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului Constantin Chiriac”, au precizat magistrații ieșeni.

Însă individul a contestat decizia primei instanțe. Ulterior, judecătorii din cadrul Tribunalului Iași au respins contestația făcută de Chiriac, astfel că acesta a rămas după gratii.

Nu a fost singurul individ băgat după gratii pentru viol

Nu este singurul individ care a ajuns după gratii pentru viol în ultimele zile. Florin are 15 ani, iar la vârsta aceasta și-a trecut prin CV mai multe fapte de natură penală. În weekendul care tocmai a trecut, puștiul s-a gândit să-și satisfacă poftele, culcându-se cu mătușa lui. Femeia nu a fost de acord, dar Florin nu a ținut cont de asta și a violat-o. Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au admis recent propunerea făcută de anchetatori pe numele lui Florin Constantin B.

„Instanța admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași de arestare preventivă a inculpatului Florin Constantin B., cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de viol. Dispune arestarea preventivă a inculpatului, pe o durată de 30 de zile. Dispune emiterea mandatului de arestare”, au precizat judecătorii ieșeni.

De remarcat este faptul că decizia nu e definitivă, aceasta fiind deja contestată de către adolescentul acuzat de viol.

Adolescentul din Tomești a fost ridicat de polițiști după ce mătușa lui a povestit prin ce a trecut

Oamenii legii au fost sesizați cu privire la faptul că, în urmă cu cinci zile, adică pe 24 aprilie 2021, o femeie de 66 de ani, din comuna ieșeană Tomești, ar fi fost batjocorită de un nepot. Anchetatorii au constatat faptul că, în ziua respectivă, Maria A. a fost atacată de Florin Constantin B. (15 ani). Din câte se pare, adolescentului i s-a făcut chef de sex și a decis să-și siluiască mătușa prin alianță.

După ce a atacat-o pe femeie și și-a satisfăcut poftele, minorul s-a făcut nevăzut. A doua zi, femeia de 66 de ani i-a povestit uneia dintre fiicele sale prin ce a trecut, iar aceasta din urmă a mers țintă la Poliție, unde a depus o plângere pe numele agresorului. Mai apoi, polițiștii au demarat ancheta, iar adolescentul a fost ridicat și dus la audieri. Ulterior, Florin Constantin B. a fost reținut pentru 24 de ore, sub acuzația de viol. A două zi, el a fost prezentat în fața judecătorilor, care au admis propunerea de arestare preventivă formulată de anchetatori pe numele adolescentului.

Comentarii
  • La cate femei dornice sunt in ziua de azi, cum sa faci viol si sa stai la frână vreo 7 ani cand unele umbla nebune dupa p..a!!!Cred ca doar la sat se poate întâmpla asa ceva, salbatici!!!

  • La 19 ani nu te duci după iubit sa l cauți prin sat. Ieftin va mai dați , fetelor… Una doua vă faceți rost de iubit … Ce e aia iubit ? Ce ți asigura asta ? Casa , familie , protecție , respect??? Dau tre sa umbli noaptea după el sa l aduni de pe drumuri ca el e la bait cu prietenii ? Ce sunteți așa de proaste ? Repede vă ridicați fustele in cap după niște târâie brâu , pai va stie deja satul , că vorba umbla . Normal că se aduna bărbații după voi ca câinii după catea.

  • Cum ce e aia iubit ?, e ala care o babardeste pe la dosuri cand o mananca gogoasa !, eventual o lasa bortoasa si de cele mai multe ori se satura de ea repede si o lasa balta pe proasta cracanata so ia urmatorul iubit

  • Tu n-ai auzit ca fata a tipat? A zis Nu?
    NU inseamna NU!
    Interesant ca ii gasesti scuze violatorului. Dar lasa ca are timp sa sa exerseze NU-ul la racoare.

Adauga un comentariu