International

O tânără din Australia a câștigat premiul cel mare la loteria vaccinării

Publicat: 08 nov. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
O tânără din Australia a câștigat premiul cel mare la loteria vaccinării
O femeie de 25 din Australia a ajuns milionară după ce a câștigat premiul cel mare de la loteria vaccinării

O tânără din Australia de 25 de ani a câștigat premiul cel mare după ce a participat la loteria vaccinării. Acesta a ajuns milionară după ce s-a înscris în programul de vaccinare împotriva noului coronavirus și a câștigat la extragere.

Loteria vaccinării din Australia este susținută de mai mulți filantropi care ajută statul în campania de imunizare împotriva COVID-19 a cetățenilor.

O tânără din Australia a ajuns milionară

O femeie de 25 de ani din Australia, după ce s-a vaccinat împotriva COVID-19, a intrat în cursa pentru premiul cel mare alături de alți 3 milioane de australieni. La extragere, a ieșit numele ei, premiul câștigat fiind de un milion de dolari. Contactată pentru a-și ridica premiul, aceasta nu a răspuns inițial fiind că se afla la serviciu, însă ulterior a organizatorii concursului au putut intra în contact cu femeia.

Premiile în bani oferite de loteria vaccinării provin de la mai mulți filantropi dar și companii care doresc să ajute statului în eforturile pe care acesta le depune în campania de vaccinare anti-COVID-19.

Loteria vaccinării în România

În România, Loteria de Vaccinare poate participa oricine care are schema completă de vaccinare și care au reușit să-și descarce certificatul de vaccinare digital pe baza CNP-ului de pe site-ul https://certificat-covid.gov.ro.

După înscriere, cei care participă primesc un număr de ordine care este acordat în ordine cronologică. Pe aplicaţie se permite atribuirea unui singur număr de ordine alocat conform CNP-ului introdus. Acest numărul de ordine, participanții îl vor primi pe e-mail.

Toți cei care participă la Loteria de Vaccinare va avea 4 şanse de câştig, respectiv posibilitatea de a câştiga 4 premii: 1 premiu în valoare de 10.000 lei sau de 100.000 lei, 1 premiu de 300.000 lei, 1 premiu de 500.000 lei și premiul cel mare în valoare de 1.000.000 lei.

Pe 31 decembrie va avea loc extragerea finală la Loteria de Vaccinare. Premiile acordate la această extragere vor fi în valoare de 500.000 de lei şi marele premiu va fi de 1.000.000 de lei.

Primul centru de vaccinare anti-COVID-19 cu program non-stop

În București se va deschide primul centrul de vaccinare anti-COVID-19 cu program non-stop din România. Acesta va fi deschis vineri, 5 noiembrie 2021, în sectorul 3 din Capitală. Aceasta se află într-o locație complet recondiționată și care respectă toate standardele impuse de  Direcția de Sănătate Publică. Primarul sectorului 3 încurajează pe toți, în special tinerii să se vaccineze împotriva noului coronavirus, acest lucru salvându-le viața.

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a afirmat faptul că centrul va fi amplasat în centrul Bucureștiului și are program 24 ore din 24 ore.

“Deschidem un nou centru de vaccinare în Sectorul 3, singurul centru din București care are program non-stop. Centrul se află aici, pe Strada Nerva Traian, o locație în care există și locuri de parcare, și transport în comun, dar și piață, este în centrul Bucureștiului. Deci, venind aici, putem să ne rezolvăm și alte treburi, dar să beneficiem și de vaccinare

Profit de ocazie pentru a anunţa că se acordă şi bonusurile, oamenii primesc câte 100 de lei pentru vaccinare, detalii putând fi găsite pe site-ul Primăriei Sectorului 3”, a ținut să mai precizeze Robert Negoiță”, a declarat primarul Robert Negoiță.

Adauga un comentariu