Cancan

O tânără din Bucureşti a vrut să ajute o bătrână dar a avut parte de surpriza vieţii. Întâmplarea a devenit virală pe reţelele de socializare

Publicat: 20 ian. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
O tânără din Bucureşti a vrut să ajute o bătrână dar a avut parte de surpriza vieţii. Întâmplarea a devenit virală pe reţelele de socializare
O tânără a vrut să ajute o bătrână dar a rămas şocată de reacţia femeii

Întâmplare tragico-comică petrecută în Capitală. O tânără care a vrut să ajute o bătrână a avut parte de surpriza vieţii. Este vorba despre Elena, o femeie care locuieşte în cartierul Berceni, şi care zilele trecute a vrut să facă o faptă bună, respectiv să îi cumpere unei bătrâne mai multe felii de parizer dintr-un supermarket. Răspunsul bătrânicii a şocat-o pe tânără, ea dezvăluind întreaga întâmplare pe reţelele de socializare.

O tânără a vrut să ajute o bătrână dar a avut parte de surpriza vieţii

O tânără a vrut să ajute o bătrână dar a rămas şocată de reacţia femeii. Elena, o tânără care locuieşte în Berceni, în Capitală, a mers luni seara, la cumpărături, într-un supermarket şi credea că este martora unei situaţii emoţionante. Impresionată de faptul că o bătrână a cerut câteva felii subţiri de parizer, Elena s-a oferit să facă o faptă bună. I-a spus vânzătoarei să-i dea acesteia mai multe felii. Dar, ceea ce a urmat este de-a dreptul amuzant.

Elena a relatat întâmplarea pe Facebook, iar povestea a devenit virala şi care poate va determina alte persoane să analizeze mai bine situatiie care li se ivesc în cale. După ce tânăra i-a spus vânzătoarei să-i taie mai multe felii de parizer bătrânei, femeia i-a mulţumit amabil şi a precizat că ”pisica ei mănâncă doar proaspăt.”

„Nebunie la cumpărături pe seara într-un magazin, la vitrină de mezeluri coadă mare şi-n fata mea o bătrânică îi spune doamnei vânzătoare cu vocea tremurândă ,,3 feliuţe de parizer de pui,tăiate cel mai subţire vă rog” miloasa din fire îi adaug eu ,,puneţi 500gr plătesc eu” bătrână m-a privit spunând ,,mulţumesc dar pisica mea mănâncă doar proaspăt”. Am crezut că leşin” a fost mesajul postat de Elena, tânăra din Berceni care a vrut să facă o faptă bună.

Mii de internauţi s-au amuzat pe seama acestui subiect şi l-au distribuit mai departe.

„Vrem opt felii de parizer subţiri, pentru Crăciun!”

La sfârşitul anului trecut, o româncă a scris pe Facebook o poveste care a înduioşat internauţii. Povestea a devenit virală pe reţeaua de socializare, mii de romanii fiind de-a dreptul impresionaţi de drama unei fetiţe a cărei mamă nu îşi permite să îi cumpere câteva dulciuri de Crăciun. Nu puţini au fost cei care au recunoscut că au plâns. Protagonista, o nemţeanca, a făcut un gest demn de admirat: i-a cumpărat copilei ce voia de pe rafturi, însă micuţa trăieşte tot în sărăcie.

Aseară (19 dec – n.r.), am trăit una dintre cele mai dureroase experiențe ale vieții mele. Eram în market-ul de cartier, unde stand-ul de brânzeturi este lângă cel de dulciuri. Mă uitam la o rotită de cașcaval. Am auzit discuția:

„- Te rog, mamă, voi fi bună și cuminte. Te rog!
-Nu avem bani, ăștia sunt! Dacă îți iau bomboanele astea, nu mai avem bani de pâine.”
Instinctiv am întors capul.

O femeie simplă, îmbrăcată sărăcăcios, dar curăț, cu o puștoaică blondă, cu ochi mari albaștri.
„- Te rog,ai promis că anul asta va veni Moșul și ne va aduce bunătăți….”

Stăteam înlemnită, cu rotiță de cașcaval în mână. Citeste aici intreaga poveste cu feliile de parizer

Adauga un comentariu