National

O tânără din Vaslui a murit din cauza unei boli grave. Iubitul acesteia este sfâşiat de durere

Publicat: 03 sept. 2020
O tânără din Vaslui a murit
O tânără din Vaslui a murit.Fata suferea de leucemie. Iubitul acesteia este sfasiat de durere

Momente tragice pentru o familie din România. O tânără din Vaslui a murit din cauza unei boli grave. Adelina Gîndu suferea de o boală nemiloasă, respectiv leucemie. Chiar dacă apropiaţii tinerei au sperat până în ultimul moment la o însănătoşire miraculoasă, destinul a avut alte planuri pentru tânăra. În urma ei a lăsat o durere greu de explicat în cuvinte.

În fata bolii şi a destinului, nimeni nu se poate împotrivi. Adelina Gîndu, o tânără din Vaslui a fost răpusa de leucemie şi a lăsat în urma ei o durere greu de explicat în cuvinte.

Familia Adelinei, tânăra din Brodoc pe care a răpus-o leucemia este în stare de şoc. Apropiaţii fetei au sperat până în ultima clipă că aceasta se va face bine, însă destinul a avut alte planuri pentru ea. Vestea tragică a morţii sale a fost dată pe Facebook de către apropiaţi, iar într-un mesaj postat pe reţeaua de socializare de una dintre verişoarele tinerei, ies la iveală detalii dureroase.

O tânără din Vaslui a murit. Iubitul tinerei, sfâşiat de durere în urma morţii ei

Adelina era o tânără veselă, zâmbitoare şi cu un suflet cum rar îţi este dat să întâlneşti, spune familia fetei. În ciuda bolii nemiloase, iubitul său i-a fost alături până în ultima secundă, iar acum are sufletul bucăţi.

„Cu ce ar trebui sã încep!? Cu povestea celor doi ce s-au iubit panã în ultima secundã şi chiar dupã!? Cu bunãtatea ei ce încălzea sufletele reci!? Cu puterea şi ambiţia cu care a luptat în ultimii ani cu boala ce a luat-o de lângă noi!? Cu grijă imensã de a lãsa culoare pe peretele mamei sale printr-un tablou cusut de ea luni de zile!? Sunt multe de spus despre ea, despre Adelina noastrã. Fiecare persoanã ce a cunoscut-o poate relata o poveste frumoasã cu ea, cãci era magicã, a avut grijã sã lase în urma ei doar iubire în fiecare lacrimã ce curge acum pe obrajii noştri.

A avut grijã sã trãiascã veşnic în privirea celui ce i-a fost aproape necondiţionat şi de care noi suntem mândri şi neputincioşi în acelaşi timp în a-i alina durerea. A avut grijã sã rămână în amintirea noastrã acea fiinţă purã, sincerã şi tandrã, mereu cu zâmbetul pe buze. Îţi mulţumim, Adelina noastrã, pentru tot ceea ce ne-ai oferit şi mai ales pentru ultima lecţie datã, aceea de a preţui timpul şi oamenii. Acum e rândul nostru sã avem grijã cã vei trãi prin noi, prin ochii lui Andrei Agafitei, prin respiraţia mamei tale, prin fiecare pas al tatãlui tãu, prin zâmbetul surorii tale. Drum lin, îngerul nostru drag!” a fost mesajul postat de verişoara Adelinei.

Un copil a murit cu zile, în chinuri teribile, în urma unor consultaţii superficiale

Un copil a murit cu zile în urma unor consultaţii superficiale. Acesta a fost văzut de 8 medici şi niciunul nu a observat că are o malformaţie cardiacă. Mama bebeluşului l-a purtat prin spitale luni de zile, a fost alungată din cabinete şi a întâlnit medici care o credeau paranoică. Copilul a murit şi abia la autopsie s-a aflat că avea o malformaţie cardiacă

Un copil a murit cu zile în urma unor consultaţii superficiale. David Elias Horceag a murit la 6 luni din cauza unor consultaţii superficiale. A fost văzut de 8 medici, a stat internat în spital 14 zile şi nimeni nu a descoperit că micuţul avea o malformaţie cardiacă. Primul medic i-a pus pe părinţi o pistă greşită şi de atunci a început calvarul. Acesta a spus soţilor Horceag că micuţul are o alergie alimentară. L-a internat în spital pentru 7 zile şi l-a trimis acasă cu un tratament specific. Starea lui David se agrava de la zi la zi. Părinţii au mers şi la alţi medici, atât în spitale private, cât şi de stat şi fiecare susţinea premisa primului medic, şi anume că bebeluşul are o alergie. După 3 luni de chin, David s-a stins la Spitalul de Copii „Sf. Maria” din Iaşi. Abia după autopsie părinţii au înţeles că micuţul nu avea alergie, ci o malformaţie cardiacă.

Adauga un comentariu