Local

O tânără din Vaslui s-a urcat beată la volan și a intrat direct într-un cap de pod, la Tomești. Riscă să-și piardă libertatea!

Publicat: 10 dec. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
O tânără din Vaslui s-a urcat beată la volan și a intrat direct într-un cap de pod la Tomești. Riscă să-și piardă libertatea
Accident rutier

O tânără din Vaslui s-a urcat beată la volan și a provocat un accident rutier. Pe numele ei, polițiștii au deschis un dosar penal, iar acum aceasta este la un pas de a-și pierde libertatea. În ultimele zile, polițiștii din Iași au reținut mai mulți șoferi care s-au urcat băuți la volan, iar o parte dintre aceștia au fost arestați preventiv. Și ea ar putea avea aceeași soartă, însă rămâne de văzut în ce direcție se vor îndrepta lucrurile

O tânără din Vaslui riscă să ajungă în spatele gratiilor după ce s-a urcat băută la volan și a provocat un accident rutier. Marți, pe 8 decembrie 2020, polițiștii Serviciului Rutier Iași au fost sesizați prin SNUAU 112 despre un accident rutier care a avut loc pe DN 28, pe raza localității Tomești.

„Din primele cercetări efectuate la fața locului, a rezultat faptul că o femeie de 32 ani, din județul Vaslui, în timp ce ar fi condus un auto pe drumul public, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și s-ar fi răsturnat în afara părții carosabile. Femeia a fost rănită ușor, fiind transportată la spital. Aceasta a fost testată alcoolscopic, rezultatul fiind de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Femeii i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Cercetările continuă”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

După producerea accidentului, la fața locului a ajuns și un echipaj medical care i-a acordat femeii primele îngrijiri medicale.

S-a urcat beat la volan și a stat o noapte în arest

Totodată, un tânăr și-a petrecut noaptea în arest după ce a fost prins beat la volan. Polițiștii Poliției Orașului Podu Iloaiei au identificat pe raza satului Heci un bărbat de 35 ani, care ar fi condus un auto fiind sub influența alcoolului. Acesta a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la o unitate medicală, unde i s-au recoltat două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui auto sub influența alcoolului sau a altor substanțe. În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul care ar fi condus auto a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore și introdus în Arestul I.P.J. Iași. Cercetările continuă.

A provocat un accident rutier din cauza alcoolului

De beat ce era, un alt bărbat a fost la un pas de a produce o tragedie. Polițiștii Secției 6 Poliție Iași au identificat un bărbat, care ar fi condus un auto pe drumul public, ar fi părăsit partea carosabilă și ar fi acroșat un gard. Bărbatul ar fi plecat de la fața locului și a fost depistat ulterior de polițiști. Întrucât emana halenă alcoolică, bărbatul a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 1,14 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui auto sub influența alcoolului sau a altor substanțe, iar cercetările continuă. În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore și introdus în Arestul I.P.J. Iași. Cercetările continuă.

Adauga un comentariu